Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 20:56 2 281 9

Брокерите вече ползват професионална фотообработка на снимки

  • нсни-
  • picmiller-
  • снимки-
  • обработка
Брокерите вече ползват професионална фотообработка на снимки - 1

На 27 октомври в столичния Хотел Балкан беше отбелязан Четвъртия професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти в България. Събитието се организира от Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ), а основен партньор беше онлайн платформата Picmiller.

Услугата Picmiller подобри нивото предлагане на пазара имоти у нас. Достъп до платформата имат всички брокери – независимо дали са част от агенция или работят самостоятелно. Членовете на НСНИ ползват преференциални цени.

Предимствата на Picmiller бяха представени от изпълнителния директор на компанията за страната г-н Андрю Морис. Като първият реализиран у нас проект на инвестиционната компания The Blueprint, Picmiller предоставя на специалистите в бранша професионална фотообработка за кратък период от време и на достъпна стойност. „Искаме да предоставим най-доброто визуално изживяване за Вас и Вашите клиенти в сектора на недвижимите имоти. Ние сме световен лидер в тази услуга, защото използваме услугите на професионални фотографи и дизайнери за обработката на кадрите Ви. Считаме, че в България сме абсолютен лидер при професионалната фотообработка“, каза г-н Морис по време на представянето на Picmiller.

В момента услугите на компанията са на пазара в 65 страни. Това е невероятно постижение за една фирма, отне ни две години да постигнем този резултат. Когато реших да инвестирам в проекта, някъде преди три години, аз си мислех за това как ще можем да наемем хора на добра заплата и вероятно ще успеем да правим бизнес именно в България. Постигнахме го и аз съм изключително горд от това. Разработваме и ФОТОФАКТОРИ – инструментът за обработка на кадри на Picmiller който The Blueprint ще предлага специално за България. Вярвам, че през близката година това допълнение в портфолиото на компанията ще ни направи партньор на още много организации“, допълни г-н Андрю Морис.

В презентацията се включи и Денис Бучел, професионален фотограф и графичен дизайнер в Picmiller. Той даде на присъстващите няколко полезни съвета за заснемането на кадри, които да са полезни не само за бизнеса, но и в личния живот.

Конференцията събра специалисти от цялата страна, а лекторите бяха професионалисти както от България, така и от чужбина. Засегнаха се различни теми и специфични проблеми за бранша. Обсъжданията на множеството въпроси предложиха решения на редица възможни казуси.

В началото на октомври бе обявено официално и стратегическото на глобално ниво между платформата за фотообработка на изображения за недвижими имоти Picmiller и Международната федерация по недвижими имоти /FIABCI/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 User

    16 0 Отговор
    Значи сега ще се лъже и със снимките?
  • 2 Международната федерация по недвижими им

    25 2 Отговор
    То отдавна лъжат със снимките - пуснеш ли си частна обява БУКВАЛНО ТЕ НАПАДАТ с обаждания да си сложат 1000€ отгоре и евентуално + 3% от купувача! Ако пуснеш евтин имот за който имат готови клиенти, направо те хващат под мишниците и те влачат в офиса да подписваш договор, като през цялото време ще ти повтарят: "Ти нали толкова сикаш - ами ние ще ти го купим и ето ти тоя договор, за да може да получим разликата ако го продадем по-скъпо през тея 45 дена!" В договора пишат че ако се откажеш ще трябва да им дадеш 1000 или 2000€ и че имат право да задействат чл. 19 и да те ПРИНУДЯТ да продаваш, дори ако си размислил! Хватката после е, че ще ти поискат капарото, което са ти дали да им го върнеш ей така на- "Дай ми парите дето ти дадох", после да ви напомня, че договора който сте подписали е С ТЯХ!! Реално вие го нарушавате и зависите само и единствено от тяхната съвест - след като лично ТЕ са ви продали имота, после да ви поискат и неустойка, защото сте нарушили предварителния договор! НИКОГА АМА НИКОГА СИ НЯМАЙТЕ РАБОТА С БРОКЕРИ!!! Снимките които публикувате ще бъдат качвани и за други имоти, които няма да имат нищо общо с вашия - ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВА НАД ТЕЗИ ФОТОГРАФИИ, ЩОМ СТЕ ГИ КАЧИЛИ В САЙТА ЗА ПРОДАЖБА!!! Никакъв воден знак не може да ви спаси!!! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ БРОКЕРИ - ПРОДАВАЙТЕ И КУПУВАЙТЕ САМИ!! ОСТАВЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ ГЛАДНИ!!!

    Коментиран от #5

  • 3 гост

    12 1 Отговор
    Брокерите са законни ало измамници.
  • 4 хаха

    10 1 Отговор
    Каквито и снимки да сложат не видиш ли сам имота си излъган! трагично е колко народ ползва брокери за една не особенно сложна процедура! Големите брокерски агенции трябва да се избягват, защото аз се чудех как така нямам огледи за апартамента и след като моя приятелка им се обади се оказа, че за да види моя апартамент искат да подпише договор с тях и след това го показват, при условие че и аз съм им подписал договор с комисионна. Пазете се лъжат!

    Коментиран от #9

  • 5 КГБ

    3 9 Отговор

    До коментар #2 от "Международната федерация по недвижими им":

    Това от собствен опит ли го пишеш или си го чел някъде? Пък аз се чудех какви са тези хора които ги влачат под мишниците из цяла София. Те били продавачи на жилища. Ти да видиш!!
    Сега сериозно.Не съм чул някой да е бил принуден, от брокерска агенция, да си продава имота. Напротив! Хората сами се обръщат към агенции за да им спестят време и главоболия. Използвал съм , доброволно при това, услугите да такива агенции. Доволен съм от професионалния подход и действия на тези хора. Вместо да се занимавам с нетипични за мен дейности, натоварих тях. Получих готов продукт, без да си мръдна пръста. Платих си за услугите, това е нормално. Безплатен обяд няма. Хората в тези агенции се трудят много повече и получават много по малко от много държавни чиновници, които сами не знаят защо са назначени.
    Това си е техният бизнес и според мен и не само, достойна е за уважение всяка дейност с която човек си вади хляба, която не нарушава закона.

    Коментиран от #6

  • 6 Международната федерация по недвижими им

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "КГБ":

    Ако ПРОДАВАЧЪТ размисли и реши да не продава имота си, тогава КУПУВАЧЪТ има право да ПРИНУДИ ПРОДАВАЧЪТ ДА ГО ПРОДАДЕ по смисъла на чл.19 ал.3 от ЗЗД !!!
    Това са стандартните начини за ИЗНУДВАНЕ НА ПРОДАВАЧЪТ ОТ СТРАНА НА БРОКЕРИТЕ!!!
    В момента в който подпишете предварителния договор , можете да кажете сбогом на имота си, защото вече сте в позицията на ЗАДЪЛЖЕН и никоя брокерска агенция няма да ви пусне от захапката си! Не съм чувал брокер, който да не глобява, когато има възможност, въпреки, че идеята им е да продават! Тея договори са капани и ви съветвам в никакъв случай да не работите с брокери - продавайте сами!!! Така и сами можете да си прецените на кого да продадете и ще имате цялата власт и свобода да контролирате процеса!

    Коментиран от #7

  • 7 dido

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Международната федерация по недвижими им":

    Значи освен брокерите и лакомията на продавачите е голяма. Преди два месеца реших да купя имот от частно лице с подадена обява в интернет. Видяхме се гледах апартамента и документите и се разбрахме след като нотариуса погледне и той документите да финализираме сделката. Отбелязвам, че парите ги имах! Реших, че договора с въпросната клауза е излишен, но след една седмица получих обаждане от продавача с обяснение, че брокер му е намерил клиент с ипотека и ще плати 1000евро отгоре, че и комисионната на брокера! Затова всяка продажба е хубаво да се извършва с предварителен договор с клауза чл.19 ал.3 от ЗЗД, за да не ти губят времето продавачите! Надявам се въпросния ипотекар ако закъса до три години с парите да се сети да му го върне :)

    Коментиран от #8

  • 8 възможни казуси

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "dido":

    И тебе БРОКЕР те е прецакал!!!
  • 9 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "хаха":

    така е, защото искат да лапнат 3 плюс 3, общо 6%
    и да го вържат с договорче за всеки случай