Last news in Fakti

1 Ноември, 2017 15:03 4 191 8

Разиграват на лотария имот за 4 млн. EUR (СНИМКИ)

  • великобритания-
  • продажба-
  • къща-
  • лотария

Луксозна къща на стойност 4 млн. EUR може да спечели всеки, който си купи лотариен билет на цена от 25 паунда (28 EUR). Причината е, че собствениците, които са проектирали и построили 3-етажния имота, дълго време не са успявали да го продадат и са решили да го направят по малко по-нестандартен начин.

„Идеята е да се даде възможност на хора, които никога няма да могат да си позволят покупката на подобен имот, да имат възможността да го притежават. В лотарията ще участват хора като пощальони, доставчици, таксиметрови шофьори”, казва сегашната собственичка Хелън Уилър.

Къщата разполага с отлична гледка към река Темза. Помещенията са с подово отопление, а дървените врати са ръчна изработка. Също така на разположение на бъдещия собственик ще бъде и кинозала тип 3D Pure Theater, която разполага с безжична звукова система Sonos. Към всичките пет спални има и бани. На първия етаж е разположена дневната. От нея се излиза на голям балкон, откъдето се разрива вълшебна гледка към градината и реката. До дневната има кабинет.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    12 9 Отговор
    Само че някой каза ли Ви, че след като спечелите имота трябва да му платите данъците към местната община, които вече малко са надхвърлили продажната му цена? Честито!

    Коментиран от #3

  • 2 Уди Кълвача

    10 7 Отговор
    За 4млн тия бараки?!? Молля?!?? А нема нужда!

    Коментиран от #6

  • 3 Го4о

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Грую":

    Данъците са почти винаги за сметка на продавача.

    Коментиран от #8

  • 4 хазарт

    8 0 Отговор
    ще спечелят много повече от продажната цена, много хора ще ди купят билета и няма да спечелят
  • 5 боко тиквата

    2 0 Отговор
    Ще го "спечели" някой британец от пакистански произход!
  • 6 РАЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Уди Кълвача":

    Ха, ха, кисело си грозде
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Грую

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Го4о":

    Така е прав си, но това е когато има добросъветсност и въпросният продавач си плаща данъците. Ако обаче са се натрупали те вече не са към Общината, а към някой съдия - изпълнител, комуто е връчено да събира въпросния дълг, а в същото време вече към Общината наистина няма задължение и имотът може да бъде продаден т.е. нотариусът няма проблем да подпише сделка за дарение, продажба, печалба от лотария, както са решили да прехвърлят правата за собственост, НО имотът вече ще има така наречените тежести, които представляват сумата търсена от съдия изпълнителя и тези тежести са неделима част от имота. Попадал съм на подобни случаи!