20 Ноември, 2017 11:37 1 054 0

Picmiller и FIABCI обявиха началото на глобално партньорство

  • fiabci-
  • picmiller-
  • партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите

Picmiller и FIABCI обявиха началото на глобално партньорство - 1

На 14 ноември, в Париж официално бе подписан договорът за глобално партньорство между онлайн платформата Picmiller и Световната федерация по недвижими имоти FIABCI.

Подготвяно през последните 18 месеца, партньорството беше официализирано в срещата между изпълнителния директор на Picmiller г-н Андрю Морис и г-н Нарек Аракелян, генерален секретар на FIABCI Global. Подписаният сега контракт дава преференциални условия за ползване на платформата от всички брокери, членове на FIABCI. Това е пътят на развитие на партньорството между двете организации, убедени са г-н Морис и г-н Аракелян и са оптимисти, че в бъдеще то ще се разраства все повече.

За година и половина съвместна работа са регистрирани голям процент реализирани сделки на недвижимо имущество, осъществени с помощта на услугите на финландската компания.

Причините, поради които членовете на FIABCI ползват услугите на Picmiller, са, че така пестят време, намаляват разходите и увеличават приходите от работата си. Едновременно с това се подобрява стандартът на снимките на недвижими имоти, предлагани от членовете на FIABCI във всяка една страна. Целта на услугата е да се привлекат купувачи, като се покаже изображение, което те сякаш са видели през собствените си очи“, сподели г-н Андрю Морис.

Предстои услугите на Picmiller да бъдат демонстрирани и обявени в Гърция през декември. Всички членове на световната организация ще ползват отстъпка, както и възможност за безплатна обработка на пакет от пет снимки.

Вече е ясен и планът за развитие на Picmiller през следващите три години. Той включва стартиране на отдавна подготвяната VIP услуга, която предвижда обработка на кадри до 3 часа. Очаква се специалистите да предложат и възможност за качествено изображение на етажни планове на сгради, както и на снимки от подобен характер – това ще се случи през 2018 година. „Разработваме спецификация в областта на виртуалната реалност за сектора на недвижимите имоти“, споделя за идеите си г-н Морис.

Picmiller е флагманът на инвестиционната компания The Blueprint, която има за цел да подпомогне чуждестранните инвестиции в България и дава възможност за излизането на родни фирми на международния пазар. Екипът работи по още 7 проекта в страната, като целта му е по различни начини да демонстрира дейността си на международно ниво, да увеличи средствата за тях и да инвестира лично в дейността им, подпомагайки ги да развиват бизнеса си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА