22 Ноември, 2017 06:21 4 178 4

Да притежаваш имот на Майкъл Джексън (СНИМКИ)

  • джексън-
  • къща-
  • продажба

Имението е разположено в Горен Ийст Сайд, в близост до Central Park и може да се купи срещу 39 млн. USD. Това е с 28 млн. USD в сравнение с цената, която поп идолът Майкъл Джексън е платил, когато е придобивал имота през 2001 г.

Къщата е построена през далечната 1898 г. От тогава до днес собственици са били известни адвокати, съветник на президент на САЩ, художникът Марк Шагал и кралят на поп музиката Майкъл Джексън. Разгънатата застроена площ на къщата е 1100 кв.м. Разполага със 16 стаи, като 7 от тях са спални. Подът в помещенията е от дъбов паркет. Мебелите са в бял цвят. Има много камини. До къщата има градина с фонтан.

Имотът, с който се свързва името на Ленън, е имението Neverland. То продължава да е в процес на търсене на нов собственик. Цената, която се иска за него, е 67 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реститутка

    2 0 Отговор
    Клас!
  • 2 IvanS

    0 0 Отговор
    " Имотът, с който се свързва името на Ленън, е имението Neverland." Последно Ленън или Джексън? Май ги бъркаш двата щата...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чичко Ленън

    0 0 Отговор
    Нещо дозирането е неправилно... с $28 млн по-малко или по-вече, а и кой ги е дал, също не се знае ли - Джексън или Ленън? 😁