Last news in Fakti

18 Декември, 2017 15:21 2 879 6

Зала без аналог (СНИМКИ)

  • ндк-
  • ремонт-
  • председателство
Зала без аналог (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА

Ремонтът на НДК струва 45 млн. лв. От тях 12 млн. лв. са били дадени за системата за сигурност. Това стана ясно по време на днешната обиколка на министрите на културата Боил Банов и на европредседателството Лиляна Павлова.

„Обектът представлява нещо уникално. Пленарната зала в НДК за председателството е уникална и няма аналог", каза министърът на културата. Павлова акцентира на факта, че в основната зала са кабини, които отговарят на всички изискванията на Генерална дирекция „Преводи" на ЕК. „Включително с обезшумяване на столовете, на масите в кабините, за да не предизвикат дискомфорт по време на превод. Също така има и ново студио на БНТ”, поясни тя.

В Зала 3, която е основна за председателството, ще бъдат проведени 32 от общо 270 събития. Първата официална среща е насрочена за 11 и 12 януари. Останалите мероприятия ще се провеждат в зали 6, 7, 8 и 9, като последната ще се използва за творчески и по-неформални събития.

Зала без аналог (СНИМКИ)

Зала без аналог (СНИМКИ)

Зала без аналог (СНИМКИ)

Зала без аналог (СНИМКИ)

Зала без аналог (СНИМКИ)

Зала без аналог (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mititu

    32 6 Отговор
    За лекарства пари няма,а за миризливите им задници супер лукс!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 очевидец

    9 0 Отговор
    Зала №1 не е пипната, а целият й под е в мръсоия и залепени дъвки!!!
  • 5 LLKing

    6 0 Отговор
    ДЪРЖАВА=ПАРОДИЯ=ПОРНОГРАФИЯ
  • 6 гост

    7 0 Отговор
    Хората ги пратили да се грижат за решаването на проблемите им, а те всички се самозабравили - и европейски и български политици. На кого е протрябвал такъв лукс. Хайде добре, да се пазят някак ще се съглася - терористи има, сами са си ги създали и сега ще си даваме парите да се пазят от тях.
    Не че в Брюксел не е излишен лукс, ама на нас парите наистина не ни стигат за лекарства, детски, образование... Ей, цинично е когато вземеш от здравето на народа си, за да си лъснеш фасадата!