Last news in Fakti

24 Май, 2018 09:21 13 879 13

Разрушиха детска градина, за да има парк (ВИДЕО)

  • пловдив-
  • детска градина-
  • парк

Българинът е особено чувствителен към темата за застроеване на зелените площи. Градинките са кът – безспорен факт. Едва ли през последните години сме били свидетели на разрушаването на сграда, за се превърне терена в ... парк. Това вече е факт. Забавачката „Мир” в Пловдив вече е в историята. Сградата е съборена. Теренът ще бъде разчистен и на негово място ще има парк с детска площадка.

Кварталът заключен между „6 септември” и „Владивосток” се задъхва от постройки и липса на зелени площи, припомня trafficnews.bg. Поради тази причина от районната администрация са решили да променят статута на земята под сградата на детската градина. Парцелът от няколко декара е преобразуван с предназначение за зелени площи, което да гарантира, че там няма да им строителство в следващите години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суйо

    37 3 Отговор
    В "един град" евро-програма изкопа и изхвърли центъра, за да пренаредят плочките с рампи за инвалиди, евтини пейки, малко шадраванче с "каскада"(ха, ти да видиш!) и компас. Обекта още не е завършен а кьопавото строителство "крещи". И това за 5милиона. Кой е градът?

    Коментиран от #3, #9

  • 2 КОЮ

    41 10 Отговор
    Ти ела да видиш Стара Загора ,толкова бетон наляха за фонтанчета на целия център безумие и гротес , но важното е Герб да печели проекти .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 месара

    20 4 Отговор
    това с парка добре, ама освен детски кът по край него да не изникне и някоя кръчмичка!
  • 5 348

    31 2 Отговор
    Сега това добра новина ли е, лоша ли е, не мога да преценя!
    Да направиш парк - Супер!
    Да разрушиш детска градина при този недостиг на места в този тип сдания - Тъпо!
  • 6 Ivan S

    27 2 Отговор
    Това е старата сграда. Точно до нея направиха чисто нова детска градина с по-голям капацитет, пак се казва Мир, със всички удобства, басейн, климатична техника.. така, че не е лошо.
  • 7 Иван Стоядинов пето поколение софиянец

    16 37 Отговор
    Защо не си ходите на село. Там няма бетон и детските градини отдавна събират пхрах. Каквото и да направят кметство, провителство и т.н. все сте недоволни. И все Герб ви е виновен. Когато не правят нищо - защо не правят. Каквото и да направят - не ви харесва. А, ако не сте от село, никога не е късно да се заселите там. Земите пустеят и сами ще сте си господали. Стига сте мрънкали, мрънкала такива Не смеете да кажете на половинките си една дума на пряко, а тук сте бабаити. Анонимността е хубаво нещо, но прави всичко, което пишете . без значение.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 КОЮ

    28 9 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Стоядинов пето поколение софиянец":

    пето поколение Софиянец = пълен смешник .Не е проблема в бетона ,не е проблема и във фонтанчетата ,проблема мили ми смехурко е че едни крупни суми ще идат в партийната каса за имат парици да плащат по изборите на неграмотните ЦИГАНИ. Така се прави бизнес в БГ ,така се прави и политика . Цените на всеки проект са многократно превишени ,и няма кой да потърси сметка къде потъват тези средства ,а благодарение на тези машинаций няма да има шесто поколение ,освен ако не си от тея дето бъркат в меда .
  • 9 Шляхтиц

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Суйо":

    За най-голямо съжаление това е Пловдив. Майната.
  • 10 Георги Колев

    8 2 Отговор
    Това наистина може да се види само в България!!С толкова строителни отпадъци ще засипят някое дере!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 К.с

    7 1 Отговор
    Да Им Е Честито на ЕКОЛОЗИТЕ
  • 13 патриотъ

    0 0 Отговор
    Това да речем,е хубаво,но кога ще махнете циганските незаконни коптори от Пловдив или те са вашите избиратели и са неприкосновени?!Предлагам да се узакони циганите да нямат право да гласуват,пък не е лошо и за турците да се въведе!