16 Юли, 2018 20:37 15 294 11

Най-големият логистичен парк в Източна Европа

  • румъния-
  • логистика-
  • склад
Най-големият логистичен парк в Източна Европа - 1
Снимка: Shutterstock

СТРаrk Вuсhеаrеѕt Wеѕt ще е най-големия логистичен парк в Източна Европа. Той ще се намира в Румъния. Към момента центърът разполага с 300 000 кв.м. сладови площи. В етап на строеж са още две нови сгради с обща разгъната застроена площ от 200 000 кв.м. Те трябва да бъдат завършени през тази и следващата години.

„СТРаrk Вuсhаrеѕt Wеѕt e нaй-aмбициoзния ни пpoeĸт. Той бързо се разраства поради високото търсене на такъв тип площи”, казва Юлия Бycĸa, ръководител „Бизнec paзвитиeтo” нa СТР.

Компанията е водещ инвecтитop в лoгиcтиĸaтa и индycтpиaлнитe имoти в Pyмъния. До края на годината плановете са тя да има 1 милион кв.м. логистични площи. От тях 700 000 кв.м. ще са в Букурещ. Компанията работи още в Унгария, Полша, Чехия и Словакия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румънец

    17 16 Отговор
    Можеше и в България да е, но не сме близки до католическата църква .... или поне до западното влияние толкова )

    Коментиран от #5

  • 2 Аз съм

    18 8 Отговор
    България не я мислете. Гледайте вас си.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 балкански кенеф

    45 4 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм":

    Ами нали живеем в България бе, как да не я мислим, това е моята държава, всеки месец и се отчитам финансово, за да има за тулупите във властта.
    Да има за джипове, вили, яхти, к*рви и наркотици.
  • 5 ПЕШЕВ

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "Румънец":

    можеше и в българия ако нямаше много такива,като теб-русофили идиоти
  • 6 ааьуа

    10 5 Отговор
    Не е било нужно дори и проучване в коя държава да е .Много ясно че няма да е в БГ .Кой идва тук ? Никой защото нищо не е наред .Какво като е 500 лв заплатата , Инвеститорите искат качество.А нашите работници се спотайват или ги мързи.

    Коментиран от #8

  • 7 1234

    6 5 Отговор
    Такъв склад имахме в Русе,но като ,,дойде демокрацията"го нарязахме за скраб.Аз лично съм го виждал,а за съжаление после видях как го режеха с оксижените.ЗАГУБЕНИ БЪЛГАРИ СМЕ.
  • 8 gost

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "ааьуа":

    Нашите работници не ги мързи а се спотаиват защото за толко пари толко работа.Защо на запат са най добрите работници?

    Коментиран от #10

  • 9 Прост

    3 0 Отговор
    Румънците има тесни връзки с Китай още от времето на Чаушеску ! Поне от 20 години в Букурещ се намира най големия китайски търговски център в Европа. И няма нищо общо религия . Румънците са си гъстаци с Китай в годините , когато и двете страни бяха в тежко икономическо положение. Ние не ставаме за съюзници вчера с руснаците , днес с европейците, а като е тръгнало утре ще сме отново източна Румелия. Икономическите връзки и политически връзки са като приятелствата в обикновения живот , като се издъниш отпадаш просто китайците си имат много по различна народо - психология...ама то на днешните политици ни младежи само пари им са в главите без ...енергийно покритие сякаш че онези са роботи а не човеци
  • 10 Лимонад

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "gost":

    Нито на запад са най добри, нито тука. Правиш си изводите от единици мотивирани хора, но масово не е така. Масово настроението е - аз съм тука да взема една заплата и за работа - друг да работи.. и заплатите не са 500 лв освен за пазач пенсионер някъде почасово. Под 700 лв трудно дори започва работа цинго в провинцията и няма да казвам колко работи, на 2 месеца се изморява и напуска и т.н, а има места където само такива са работна ръка - защото други няма.
    За такъв склад имаше проект около Плодовитово - Чирпан - там където 2те магистрали се свързват. Нищо не стана от неуредици и бюрокрация, която не я интересува как да се направи, но не може сега поради ред причини. Това е България... затова дори много заводи които бяха отворили тук - избягаха в Румъния. Пример - Калиакра.... и много други.
  • 11 Дообре

    0 1 Отговор
    Хаха къв румънец си бре щом не знаеш, че около 80% от мамалигите са православни, и допреди век някъде са пишели и на кирилица.
    Ае със здраве.