Last news in Fakti

11 Август, 2018 18:26 3 447 4

Уникален хотел отвори врати в Брисбън

  • брисбън-
  • хотел-
  • австралия

Веригата W Hotels представи новото си бижу - W Brisbane

Уникален хотел отвори врати в Брисбън - 1

Като верига, която се появи в безброй филми, телевизионни предавания и книги, W Hotels има доста добра репутация. Така че отварянето на такъв в Брисбън е може би едно от най-вълнуващите събития за годината (засега).

Всичко, което сме свикнали да виждаме в модернистичните хотели, е налично в W Brisbane – съчетание на изисканост и бутиково изживяване.

Проектиран от Nic Graham & Associates, които стоят зад някои от най-луксозните хотели в света, включително QT в Сидни, W Brisbane е всичко, което може да поставите под знака на цвета, пишат от Blitz.bg.

Уникален хотел отвори врати в Брисбън

От неона в бара на всекидневната до психоиделичните щампи, които се виждат в апартаментите и около басейна, хотелът е пълен с жизненост и стил, типични за всички хотели на бранда в цял свят.

Всяка стая е с уникални довършителни работи - рядкост за хотели с над 30 апартамента. Мебелите са съвременни, с цветни и неонови аксесоари, които придават на стаите свеж и ярко завършен вид.

Уникален хотел отвори врати в Брисбън

Създаден в колаборация с австралийски дизайнери, фирми и марки, W Brisbane успява да улови най-доброто от страната. Тук отвори първия извън Южен Уелс ресторант Three Blue Ducks.

Вдъхновени от местоположенията си в Бронте, Роузбери и Байрън Бей, тук ще бъдат представени най-добрите пресни продукти от региона с меню, което ще да се променя със сезоните.

Уникален хотел отвори врати в Брисбън

Освен австралийския дух, посетителите ще намерят тук спа център Away, който включва впечатляващи процедури и удобства, включително басейни за виталитет, релаксиращи шушулки, камери за соли и парна баня с ароматерапия.

Уникален хотел отвори врати в Брисбън


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    3 2 Отговор
    Брисбън?! На какъв език точно името на града се произнася по този начин? Защото на английски със сигурност не!
  • 2 ЦК на БКП

    2 2 Отговор
    Брисбън? Това като Вашингтон, виски, вимен и ковбой?
  • 3 гост

    0 1 Отговор
    Леле, Христо, леле.
    Кой те назначи да пишеш подобни неща?
    Случват се грешки, но няколко пъти е писано и не е направило дори впечатление след коментарите за грешката.
    Факти пада, пада и падна до ниво Христо.
  • 4 Bobon

    0 1 Отговор
    Брисбън или Брисбейн ( Brisbane) е един от най- големите и красиви градове в източна Австралия