Last news in Fakti

3 Септември, 2018 20:56 2 822 5

В Берлин отново ще има стена

  • берлин-
  • стена-
  • арт
В Берлин отново ще има стена - 1
Снимка: Shutterstock

В центъра на германската столица отново ще има стена. Плановете са арт обектът да бъде готов през октомври. Закритата зона ще бъде дом на т.нар. „паралелна реалност”. Входът ще е 15 EUR. Посетителите ще получават смартфони с индивидуални маршрути, а личните им телефони ще бъдат прибирани.

Създателите на проекта искат да потопят гостите в атмосферата на друга страна и да им дадат възможност да разберат какво е чувството на загуба на свободата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    29 4 Отговор
    Като нямаше свобода, работехме на 3 смени, имахме жена и любовница, и пиене! Сега, работим на 2 смени,(8часа е фантастика) , жената е готова да избяга, и всички сме свободни! В тая свобода даже и турците ги е страх да си отидат в Анадола! Аз такава свобода не съм мечтал!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Шляхтиц

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Салам Алеко":

    Моите поздравления и почитания!!!!!!
  • 3 Джангър Джендем Джендъров

    8 9 Отговор
    Това, че жените бягат, само от вас зависи!
  • 4 КПСС и ГКП

    5 0 Отговор
    Ей това на снимката е любов, не като днешната...
  • 5 Има логика

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Салам Алеко":

    Само един болен маозък може да мечтае за комунизъм,Салам Алеко сега ,ако си грамотен ще работиш на една смена и ще имаш жена две любовници, а няма да се захласваш по комунизма защото сигурно си бил консомолец и единственета ти работа на три смени е била да следиш другите хора кокво говорят за партията , а не да работиш.
    Затова на такива като теб днес им е криво, и си мечтаят за бай Тошо.