Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 19:41 4 850 7

Откриха плантация за канабис в имота на убиеца на Гошо

  • монтана-
  • 18-годишен

Полицията е намерила незаконно оръжие и засаден канабис във фермата на заподозряния за убийството на 17-годишния Гошко край Монтана – Георги Рапонски, съобщи BulNews.bg.

38-годишният мъж е управител на фирма за дърводобив и дървопреработка. Той бе задържан във вторник по подозрение, че е произвел смъртоносния изстрел срещу тийнейджъра, който бил заедно с дядо си да събира сухи дърва в имота му.

Същия ден при обиск в ползваната от него кола „Субару“ бе открит газов пистолет „Екол“, с пълнител и демонтирана предпазна муфа, както и 6 боеприпаса за него.

Вчера униформените претърсили и ферма в местността "Тировете" в землището на Монтана, собственост и обитавана от Рапонски. Там те намерили въздушна пушка "ИЖ 38", 118 различни по вид и калибър патрони и муфа за газ-сигнален пистолет.

Освен оръжието и боеприпасите, криминалистите открили и цяла плантация с канабис. Там имало засадени 61 растения с дължина от 0.50 до 1.40 см. Общото тегло на иззетите наркотични вещества е 7 килограма. Рапонски и преди е имал пререкания със закона заради дрога. Той има условна присъда за притежание на марихуана.

Припомняме, че мярката за неотклонение на Рапонски „задържане под стража“ бе удължена на 72 часа с прокурорско постановление. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гошо от село

    1 1 Отговор
    Браво, сега ще храним един търтей по-малко.

    Коментиран от #6

  • 4 Банго Хабиб

    1 1 Отговор
    Брейй многу уружие бе клоуни.
  • 5 Siegfried

    5 1 Отговор
    Смешно ! А не намериха ли и няколко шевни игли ?Да се пише , че намерили газов
    пистолет ( освен ако не е преправен ) и халосни патрони ( ако нямат монтирани проект
    Тили ) е недоразумение .Всеки човек може да ги притежава , ако не ги е регистрирал в
    КОС ще си плати глобата .
  • 6 Грешиш

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо от село":

    Грешиш. Нали сега ще храним тоя дето ще влезне в затвора. Винаги все някой ще храним....
  • 7 хълк

    3 0 Отговор
    Смърт за тва копиле. Щом е убил човек заслужава до живот. Ама корупцята в Бг е голяма и се съмнявам да седи дълго. Има дъщеря обаче хубавичка да си я пази че тука е зъб за зъб