10 Ноември, 2018 09:23 4 506 1

Практично или модерно обзавеждане за спалнята

  • спалня-
  • обзавеждане-
  • дизайн

Спалнята е нашето бягство от натоварения делник, тя трябва да е съвършена и по вкуса ни...

Практично или модерно обзавеждане за спалнята - 1
Снимка: Shutterstock

Как да обзаведете спалнята си? Вероятно този въпрос е стоял пред всеки един от вас в даден момент. Прелиствате списанията, но не успявате да откриете себе си, нито да задоволите напълно представата си за нещата. Може би трябва да подходите индивидуално, а не да се подвеждате по модерните решения? Вариантите са разнообразни, а от вас се иска да съумеете да прецените кой е най-удачният лично за семейството ви.

Практично обзавеждане за спалнята

Ако се спрете на този подход, ще трябва да си съставите списък с най-необходимите мебели в стаята. Това на първо място несъмнено е леглото, което трябва да не заема прекалено голямо пространство, но да е удобно и да предлага възможност за съхранение на вещи. След това ще ви е нужен скрин или гардероб, който да побира дрехите и повечето ви сезонни вещи.

С това бихте могли да приключите, а можете и да допълните интериора с поставянето на тоалетка, която е от полза за всяка уважаваща себе си дама. Моделът обаче трябва да е съобразен с нейните изисквания. Допитайте се, преди да предприемате крачката на своя глава.

Практичната спалня няма меко килимче, залага се на по-суровите условия в нея. Отсъствате дълго, връщате се късно вечер, лягате и на сутринта отново сте извън дома – такова ежедневие не ви задължава да превръщате спалнята си в райски остров.

Модерната спалня

От друга страна, вие може да сте от хората, които държат да покажат стила си в пълен блясък. Дори да прекарвате повече време извън къщата си, вие предпочитате да обзаведете спалнята си по последен писък на модата. Дизайнерите биха се конкурирали да ви предлагат нестандартни визии, разчупени форми и скрито осветление.

Гардеробът тук не е класически, той може дори да отсъства в спалнята, а дрехите да висят открито на закачалки. Забързаното ни ежедневие не предполага идеална подредба и масивно обзавеждане, всичко е динамично, на една ръка разстояние, а хаосът доминира.

Би могло спалнята да се превърне и в парти зона, където вие предпочитате да намирате развлечение след дългия работен ден. Не е нужно тя да е нежна и да удовлетворява очакванията на хора с класически разбирания.

Отворете изданията и преценете какъв тип личност сте, какво искате в спалното помещение и как фантазията ви може да се превърне в реалност. Най-важното условие е вие да сте доволни от крайния резултат и да нямате никакви съмнения в правилността на своето решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖАНА

    9 5 Отговор
    Божееее, колко сте модерни, мърляви бих казала. ....спалня без гардероб ???? Дрехите на закачалки , може и по столовете....грозно , нехигиенично -събиращи прах. Много "модерно" е да не оправяш леглото , колкото по разхвърляно, толкова по-грозно и отблъскващо !!!