Last news in Fakti

5 Декември, 2018 16:15 3 363 2

Нова 16-етажна сграда към хотел в Пловдив

  • sps-
  • пловдив-
  • хотел-
  • ремонт

Комплексът ще разполага с нови 200 стаи

С 200 нови стаи ще се разшири хотелският комплекс SPS в Пловдив. Това ще стане след като до съществуващата сграда ще бъде изградена нова 16-етажна постройка. Инвестицията е на стойност 6 млн. EUR. Освен стаи, хотелът ще разполага и със SPA център, басейн, фитнес и зона за релакс.

Обновяването на комплекса се извършва поетапно след като SPS беше купен през лятото от „Xoтeл Πлoвдив 2019”, чийто акционери са строителните компании „Πoдeм” и „Щpoм”.

Към момента над половината от 130-те стаи в съществуващата сграда са реновирани. Обновени ще бъдат също така конферентните зали, фоайето и паркинга. По вече съществуващата база ще бъде разширен ресторанта и нощния бар. Дейностите трябва да приключат до края на годината. Цената на ремонта е 950 000 лв.

SPS е един от големите хотели в Пловдив с капацитет от 193 легла. Разположен е на 2 км от центъра на града и предлага 100 офиса с различна големина. Ремонтът им се извършва според изискванията на наемателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 квО бе

    7 1 Отговор
    На 2км от центъра на Пловдив и на 500м от центъра на Столюпиново.
  • 2 кос

    3 0 Отговор
    Макар и там Гушков няма наяждане пич