Last news in Fakti

1 Април, 2020 15:41 4 333 2

Коронавирусът не плаши този сектор от икономиката

  • ню йорк-
  • сащ-
  • строителство-
  • работа-
  • коронавирус
Коронавирусът не плаши този сектор от икономиката - 1
Снимка: Shutterstock

Строителството в Ню Йорк продължава със същите темпове отпреди избухването на пандемията от коронавирус. В Бруклин, Куинс и Манхатън изграждането на офисни и жилищни постройки продължава. Така например, в близост до бруклинския мост 300 работници строят луксозен комплекс. Инвестиционната компания Lightstone очаква да получи доставка на санитарен фаянс от Италия, който е поръчан преди избухването на пандемията на Ботуша, съобщава изданието The Business Times.

„300 работници са разпределени да работят на 66-етажната сграда, което не е много. Хората не се намират постоянно в закрити пространства. Носят маски, каски и очила и не работят в непосредствена близост един до друг”, казва Скот Аврам, ръководител на обекта.

В същото време в Бостън бяха преустановени всички строителни дейности. Тук инвеститорите се отнасят по-сериозно към пандемията, коментират медиите.

Част от жителите на Ню Йорк, които работят от домовете си, се оплакват в общината от шума на строежите. Процесът обаче не може да бъде спрян, тъй като икономическите последствия могат да бъдат разрушителни. Към момента в града действат над 6800 строителни площадки, на които работят хиляди работници. Замразяването на обектите може да доведе до банкрут на много строителни компании и масови уволнения в сектора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И гробарите не ги плаши

    0 1 Отговор
    Земаите гробарски акциии😂😂😂😂