24 Юли, 2016 01:27 25 086 29

Това е бандата, която пребива хора в „Зона Б-5“ и насъсква питбули срещу тях

  • банда-
  • бой-
  • престъпления-
  • зона б-5

Твърди се, че те са пребили жестоко 17-годишните Християн и Атанас

Това е бандата, която пребива хора в „Зона Б-5“ и насъсква питбули срещу тях - 1
Снимка: бТВ

След последните нападения над младежи в София една снимка се разпространява масово в квартал "Зона Б-5". Твърди се, че това е бандата, която жестоко преби 17-годишните Християн и Атанас, съобщи bTV. Сред заснетите са и задържаните. Освен ножове и брадви, използвали и кучета, за да сплашват жертвите си.

„Хванаха едно момче, пуснаха питбули срещу него... В "Зоната" има тунели, сваляли са клошари и са правили ММА боеве”, разказа пред екипа ни човек от квартала.

Любимият им знак очевидно е средният пръст. Демонстрират силата си с оръжия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор
    ПО ЕДНА 20 КА В ЗАТВОРА
    ТАМ Е ДРУГА ЗОНА
    КАТО СА МНОГО СА МЪЖЕ КАТО СА САМИ СА ЖЕНСКИ ПОЛОВИ
    ОРГАНИ

    Коментиран от #24

  • 2 гост

    4 0 Отговор
    Стига с тия затвории бе, кой ще ги храни 20 години и ще им плаща за да съдят България във враждебният ни страстбургски съд...? Няма кой! Ето решението! Като се събере бандата заснимат се как правят пакости, после се пуска един обучен питбул или немска овчарка да примами кучетата им в някой камион фургон, където се заключват, а в това време се пуска един киборг с вид на мацка мисска, но отдолу с титанов пенис и той отива при юнаците! те естественно е ще се направят на велики бабанки и той ще ги опъне... А едва ли ще понесат 30 санта титанов пенис... Това ще приключи проблема. Е, после може някой да се обади до 112 да дойде да приберат юнаците, но повече от моргата няма да стигнат..-. Да не кажеш че това е недемократично и антиевропейско? ами тия хора ли са, европейци ли са или арогантен добитък, пу да не о биждаме животните, те не правят така!
  • 3 Бачето

    5 0 Отговор
    Това са недорасли шушони ,които ще се разбягат като пилета ако ги посетят петима сериозни човека. А заловените ще хапнат дървото и за избягалите!
  • 4 аиванов

    6 0 Отговор
    Демонстрират силата си? Хахахахаха, разсмивайте ме, нищо силово няма в това да си част от такава шайка, по - скоро избиват комплекси и показват слабост, ако не са част от такава група. Не са яли достатъчно бой май, но и полицията си затваря очите за тях.
  • 5 мъжкар

    7 1 Отговор
    Самия факт че групички като тия се допускат да съществуват показват не толкова безсилието колкото НЕЖЕЛАНИЕТО от страна на държавата да се справи с тях.Аз лично не съм комунист нито привърженик на социализма но ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ предлагам ви реален план как да се справите само за 10 мин с тая СГАН по примера на един човек на име БАЙ ТОДОР.Та плана е много лесен бърз и елемнтарен за изпълнение.Пращате 6 патрулки с по 4 човека и един празен бус да ги приберат и да ги натоварят в него после в районнното събличат се чисто голи и влизат няколко по-здравички полицай с палките и се почва един зверски бой докато им нтрошат кокалите после от там директно в Пирогов под охрана и докато се възстановяват по -бързата процедура се издават присъди и след болницата директно в Белене за 10 г а там режима ще е следния всеки ден яко бачкане на слънцето за вечеря малко СУХ ХЛЕБЕЦ и вода а за десерт ЯК бой.След тази терапия ако въобще доживеят да излезнат на свобода гарантирам ви че никое от тия Л..НА няма повече да помисли за питбули наркотици побоища и така нататък.Искам да запитам хората които НИ НАТРАПВАТ по телевизията така наречените ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ това ли са ценностите ве ГОСПОДА в 21-ви век щом допуснахте подобни изпълнения да се случват в България при това напълно безнаказано значи и вие сте за затвор.

    Коментиран от #29

  • 6 13580сдфх

    5 0 Отговор
    тази банда защо не нападне някоя мутра или полицаи а напада безащитни хора защото са посеричи и защокато е сам варви катобит п.....с а смелоста им идва когато са много =такива банди ще има докогато полицията е с тях и полицията си държат рацете в джобовите и си броят колко пари са им платилитези групички
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 feldkirch 6

    4 0 Отговор
    20 човека бият 2-ма е.ахти биячите хахаххахаха л..нари
  • 9 Хищника

    2 1 Отговор
    Да имат късмета на мен да ми се направят и като извадя законно притежаваната огнедишаща пръчка ще ги видя, какви бабаити са барабар с уличните им помияри. Един няма да остане от тези посерковци. Тези бъжляци са ербап само, когато са много, защото се чувстват като част от нещо "голямо", като глутница иначе, са си едни най обикновени страхливци ходещи с памперси.
  • 10 пипалот

    5 1 Отговор
    На времето бях част от подобна група хлапета,обаче се събирахме да си разказваме вицове и да бройкаме мацки,случвало се е да поступаме някой друг глупак,или да натрошим нечия собственост,но за всяко действие си е имало причина,а оръжията ни бяха най обикновени прашки,тези младоци не са хулигани а готови престъпници,утре тая шайка ще хукне по улиците и ще вилнее с разните си там питбули и пистолети.На времето имаше детска педагогическа стая и такива груби малки тарикатчета свършваха там а някои директно в ТВУ.Оправия днес няма,един як пердах на тази сган е малко,всеки ден да ги бъхтят пак все тая,трябва по скоро да се поговори с тях да им се помогне да си върнат човещината,с добро трябва не с лошо,утре ще са вашите деца замислете се на какво ги учите в къщи,всичко започва от там.
  • 11 1234

    0 0 Отговор
    Към №2.И ти си от тия дето гледат по цял ден тв измишльотините по детските канали и компютърните игри и после прилагате гледаното върху невинните хора по училища и улици.Какви киборги са те патили ,погледни реално на живота,ето това е дето ни разваля днес децата.Тия измислени от болни мозъци герои,които винаги се борят да спасяват света?!?!!.От кого?От себесе себе си ли?Знаете ли ,че в Канада такива филмчета са абсолютно забранени,и по телевизиите и в комп. игрите,и не само там и в Германия и в Австралия не позволяват децата им да гледат насилие .НО:В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ТИЯ ФИЛМИ И ИГРИ СЕ ПРОДАВАТ ПОЧТИ НАСИЛА в страните от бившия соц лагер за превъзпитание на подрастващото поколение.И ето ги резултатите.Насилие ,побоища и убийства.Защо вземаме най лошото от така наречената ДЕМОКРАЦИЯ.Защото в държавата ни никой не мисли нищо за подрастващото поколение,когато се купуват филми за децата ,задължително се пробутват и такива продукции,иначе не можеш да вземеш нищо ценностно,и така от глупостта на хората от които зависи ЦЕНЗУРНОСТА на това на което ще се учат децата ни се получават тия случки по улиците ни.
  • 12 Хомо булгарикус

    1 0 Отговор
    Драги коментатори,моля за малко спокойствие.Ако решението на този проблем е да му отвърнем със същата агресия,сами си правете изводите колко ви е мозъчния потенциал.Този пореден случай показва за пореден път,че в нашата мила родина НЯМА органи на реда.В една цивилизована държава тези деца,които показват тази агресия ще бъдат заловени от полицията с малко по-груб арест и ще отидат един по един на психолог.От срам пред родителите си или с малко пердах ще се разделят на самостоятелни единици и ще заживеят нормално.За пореден път ви моля, НЕ отговаряйте на насилието с насилие.Това са просто деца,невинни за всичката агресия,която ги обгражда в игри,сериали,семейни драми и т.н.
  • 13 мъжкар

    5 0 Отговор
    Аве къв психолог ве тия са за затвора ако имам малко власт точно за 10 мин тия няма да ги има вече никога по улиците..ах ти боклуците как ше насъскват питбули и не знам кво си ве ние да не сме средновековието.Трябва да се действа с твърда ръка не само срещу тях.Кво толкова има хващаш ги чупишим кокалите от бой после директно 10 г присъди в Белене принудителен зверски труд на слънце вечерта малко хляб малко вода и за десерт бой.А питбулите директен разстрел на улицата още при ареста.Кво ше ги чишкаме тия копелета тука гледам разни хора писаха на психолог да сме ги закарали на не знам кво да ги закараме аз предлагам да ги закараме в Белене но заедно с тях и техните родители щото всичко тръгва от ранна детска възраст и липсата на възпитание и контрол и знаете ли господа драскачи защо това е така защото и техните родители са като тях.Така че дано утре да не нападнат вашите деца да видим тогава дали все още ще искате да ги пратите на психолог.

    Коментиран от #16

  • 14 Илк0

    3 0 Отговор
    Под "банда" да разбираме група малолетни п...лчета, събрали се на гей парад.
  • 15 Тодор Иванов

    3 0 Отговор
    Тия нека ги сберат насилствено и да ги метнат вързани на някой площад, за да може да получат народната любов, която им се полага за постъпките.
  • 16 Спиро

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "мъжкар ":

    Съгласен съм с теб.
    До гуша ми дойде от идиоти по улиците.
    За действията на тези, нищо не звучи достатъчно крайно.
  • 17 Фюрера

    2 0 Отговор
    Тия най-добре ще се чувстват в Аушвиц. Те и без това сигурно родителите им са я някакви мангали или наркомани, точно такива срещу каквито тези лаят.
  • 18 зонаджия

    0 0 Отговор
    Ако сте ромове по добре не идвайте тук защото има хулигани.
  • 19 бай Пешо

    1 0 Отговор
    тия нема кой да ги ошляпа едно убаво и ако толкова немат работа по една мотика на рамо и при мен на село аз ще ги възпитам
  • 20 шофьорът

    0 0 Отговор
    Добре са се наредили до стената...
  • 21 ПЕРНИК

    1 0 Отговор
    Силни са понеже са много , а като са сами са пълни мишки смешни... Заповядайте в Перник момчета и да ви видим как биете момчета и сте мъже ?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 АЙЙЙЙЙ

    0 0 Отговор
    тия като ги гледам са по 1.60 и по 45 кила! За това се събират по 20 човека, че ако са 5-6 някой ше ги опердаши на куп
  • 24 Zorlag

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Тъпи ограничени лапета !Много здрав пердах ще оправи работата И КАКВО ГИ ЧАКАТ ПОЛИЦАЙТЕ ПОВЕЧЕ
  • 25 Ветерана

    0 0 Отговор
    Много са лесни, две лимонки и жалко за питбулите!
    Ако не са на черешата, нямат никакво сърце!
  • 26 Госта

    0 0 Отговор
    Да не стане играчка плачка.
  • 27 111

    0 0 Отговор
    АБЕ КОЛКО СТЕ В ТАЗИ ЗОНА Б 5 ... НАПРАВЕТЕ ИМ НОЩЕН ТАРАН , ВЗЕМЕТЕ ДОГО АРЖЕНТИНО И КАНГАЛИ ... ЧЕТА И СЕ ХВАЩАМ ЗА КОСИТЕ, КАКВИ ПСИХОЛОЗИ, КАКВИ РОДИТЕЛИ ... ГРЕШНА ТАКТИКА, ГЛУТНИЦА СЕ РАЗБИВА ОТ ПО-СИЛНА И ЖЕСТОКА ТАКАВА. СЪБЕРЕТЕ СЕ СТАРЦИТЕ И ИМ НАЦЕПЕТЕ ЗАДНИЦИТЕ! ПРАТЕТЕ ИМ ЗАПАЛЯНКОВЦИ, ИЛИ НЕКОЙ С МАЧЕТЕ, КАТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ ИМА ЛИНЧ !!! ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕЕЕЕЕ.... БЕЛЕНЕ Е МНОГО МНОГО ХУМАННО . ПЛЮС НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ИМА ДА СТРОИМ АТОМНА ТАМ , КАТО СИ ИДАТ АМЕРИКАНЧЕТАТА, Е СЛЕД КАТО НИ ОПОСКАТ ДО КОКАЛ, ТА ЩЕ ИМА РАБОТЯГИ И ПОЛИТИКАНТЧЕТА И ЗА ТАМ !!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ку Ку

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "мъжкар ":

    Господине вие сте луд! Това което предлагате е НЕ-ДЕ-МО-КРА-ТИ-ЧНО! Господине съвземете се, преразгледайте ценностната си система и ако откриете бъгове в кода се обърнете към Америка за България, чиито идеолози ще ви промият хардуера и ще отстранят бръмбарите от главата ви. Така висичи ще са щастливи: страдалците ще си страдат, насилниците ще си насилват а европейските лайнета.... опа, лидери ще си лижат.... опа лидерстват пред САЩисаната дебилокрация.