25 Юли, 2016 11:42 1 414 0

Пиян шофьор блъсна дете и избяга

  • пиян-
  • шофьор-
  • блъсна-
  • дете-
  • избяга

За щастие детето не е пострадало тежко

Пиян шофьор блъсна дете и избяга - 1

Пиян шофьор блъсна дете в монтанското село Сталийска махала и избяга, съобщиха от bulnews.bg.

Вчера в 19.25 часа в полицията е получен сигнал от спешния център в Лом за постъпило за преглед 11-годишно момиче от село Трайково, след като е било блъснато от лек автомобил. Детето е било с охлузни рани и без опасност за живота.

Инцидентът е станал на ул. "Четиридесета" в село Сталийска махала. Детето е било блъснато от лек автомобил „Mercedes C220 Cdi“ с пловдивска регистрация. Колата се движела с несъобразена скорост, при което шофьорът изгубил контрол и блъснал стоящото до пътното платно дете. След катастрофата неизвестният водач напуснал местопроизшествието, без да уведоми органите на реда.

В 21 часа полицаите установили, че колата е шофирана от 42-годишен мъж. При извършената проверка с техническо средство "Алкотест 7510” станало ясно, че водачът е управлява под въздействието на алкохол, а пробата отчела 1,22 промила в издишания въздух. Издаден му е талон за медицинско изследване и е направил кръвна проба.

Той е задържан за 24 часа в районното полицейско управление в Лом и са му съставени 2 акта. По случая е образувано бързо производство. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА