28 Юли, 2016 15:14 9 283 1

Двойно убийство в София

  • двойно-
  • убийство-
  • софия

Столичните криминалисти издирват извършителя на тежко криминално престъпление

Днес по обяд в апартамент на софийски квартал "Хаджи Димитър" № 55А са открити телата на възрастен мъж и жена. И в момента продължават огледите на място.

Предприети са и действия по издирване на извършителя. Разследването по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, съобщиха от МВР.

Според БНР убитите са с множество намушквания с нож. Сигналът е подаден от съсед на семейството. Вероятно инцидентът е станал след семеен скандал, предполагат разследващите. 

Полицията издирва сина на жената, тъй като се смята, че той е предполагаемият извършител. Има данни че младият мъж е наркозависим и съмнения, че е и с психически отклонения.

Очаквайте подробности.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CSIХаджи Димитър

    0 0 Отговор
    Дъра бъра, сто чадъра, а на бас, че не е синът им.