Last news in Fakti

29 Юли, 2016 21:51 2 104 1

Две деца загинаха при катастрофа край Хасково

  • деца-
  • катастрофа-
  • хасково
Две деца загинаха при катастрофа край Хасково - 1

Черно Audi А6 с хасковска регистрация уби на място две деца с мотопед по пътя през Кенана в посока Е-80. Сигналът за зловещия инцидент е подаден на спешния телефон 112 в 18:10 часа днес.

Две непълнолетни момичета са загиналите при тежкия пътен инцидент край Хасково привечер днес, съобщи говорителката на ОД на МВР - Хасково Нина Николова. Първоначалната информация бе за две момчета.

На този етап информацията е изключително оскъдна. Пътят е отцепен и не се допускат преминаващи и от двете страни на произшествието, съобщава Хасково.нет.

По първоначална информация зад волана бил 36-годишният Делян. Пред репортери той обясни, че се движел от града към международния път. Насреща му се появил мотопедът с двете деца, които нямали каски. Внезапно обаче мотопедът навлязъл в неговата лента за движение. „Не разбрах какво става. Децата връхлетяха върху задната лява страна на колата”, притеснено разказа водачът на колата. От удара децата са изхвърлени в гората, но там полицията не допускаше никого.

Тестът не показа употреба на алкохол от 36-годишният шофьор. Нулев резултат показа и пробата на возещата се в Audiто млада жена.

Самоличността на децата засега не е установена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    А сега как става пак така, че жертвите са виновни и сами са се ударили в черното ауди А6. Добре, замислете се какви типажи карат таквиа коли и най-вече как ги карат. Защото все бързат, все рязко заобикалят и се движат с превишена скорост.
    Трудно бих си представил, че той е карал с 50км/ч и те са навлезли в неговата лента, ударили са се и са получили смъртоносни наранявания като са излетели в гората.
    Да не е като момчето сгазено от кмета с джип: момчето се ударило само в джипа на ролбара и така се наранило, че му отстранили панкреаса и половината черен дроб. Спорд кмета напълно реалистично, понеже стомахчета на 6 годишните били много слаби.
    Да не стане и този случай така, децата виновни, че ударили черното ауди А6 на добрия, възпитан и примерен Дилянчо.