Last news in Fakti

2 Август, 2016 21:11 4 539 5

Откраднаха колите на полицейски шефове в Бургас

  • откраднаха-
  • колите-
  • полицейски-
  • шефове-
  • бургас

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР

Откраднаха колите на полицейски шефове в Бургас - 1

Полицията в Бургас издирва личните автомобили на шефовете на две от ключовите управления на МВР в града. Откраднати са колите на шефовете на Първо и Четвърто управление на полицията - Иван Иванов и Халид Аптарман, съобщи „Дарик".

Автомобилът "Ford Galaxy" на Иванов е изчезнал от центъра на Бургас. Парадоксално, точно това е територията на Първо РПУ. Джипът "Suzuki Vitara" на Аптарман пък е задигнат от паркинг в комплекс „Изгрев".

Полицейският шеф отишъл да вземе съпругата си от комплекса, но щом се върнал, от возилото му нямало и следа. Разследващи съобщиха, че същият автомобил преди време е бил собственост на служител на ДАНС в Бургас.

Запознати разкриха още, че по същото време е правен опит да се отвори и трета кола- на агент от службите в Бургас.

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР.

До момента возилата не са открити. Неофициално, криминалисти твърдят, че вече имали насоки.Случаите са сведени и до знанието на ДАНС.

В официален коментар пред "Дарик" от Областната дирекция на МВР - Бургас съобщиха, че работят в еднаква степен на ангажираност, както за разкриване на противозаконните отнемания на коли на редовите граждани, така и на полицейски служители.

"Не делим хората на полицаи и редови граждани, работим с еднаква натовареност", казаха от МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    1 0 Отговор
    Верваме ви........
  • 2 toma por kulo

    1 0 Отговор
    e.ati rezila na 4enge kolata da otkradnat tezi ili sa mnogo tapi ili mnogo smeli ili vob6te ne sa znaeli na koisa kolite kato sa gi zadignali ta da vdignat I 4ak lujba dans na krak I zqlata poliziq v burgas dano da namerqt kolite
  • 3 бургас

    0 0 Отговор
    Явно не е случайно че са откраднали точно тези две коли, прилича на някакво предупреждение. Интересно е името на единия полицейски началник, не звучи много българско......
  • 4 бръм

    0 0 Отговор
    Чиста демонстрация на мощ от страна на контингента пред полицаите ! Няма нищо случайно те много добре си знаят, коя кола на кого е още повече, че това не са "желани коли" за отмъкване.
    Интересно ми е какво, ще каже сега Б.Б. по въпроса, както и неговата "министърка" по вътрешните дела ???
    Вероятно едно социологическо, ще пуснат с въпрос "Кой открадна колите" с надежда да ги хванат !?
  • 5 звездите ми го говорат

    0 0 Отговор
    българските полицаи са шмекери,сами са си откраднали колите и са ги дали на автоджамбазите за да ги изкарат и продадат в чужбина,далаверата е за сметка на държавата