3 Август, 2016 14:30 1 469 1

Задържаха още 34-ма бежанци

  • задържаха-
  • бежанци-
  • мигранти

Този път в Своге

Задържаха още 34-ма бежанци - 1

34-ма бежанци са задържани в частен дом от служители на РУ- Своге, съобщиха от МВР.

Около 21 часа на 2 август, в хода на предприета полицейска операция, служители на РУ- Своге извършили проверка в частен дом в с. Владо Тричков. В къщата са установени 34 мъже от арабски произход, всичките без документи за самоличност. Лицата са отведени в районното управление, а собственикът на къщата- задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано незабавно производство за извършено престъпление. Действията по разследването продължават активно под надзора на Районна прокуратура- Своге.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Всички нелегални мигранти трябва да бъдат депортирани незабавно, а не да ги регистрираме, защото после ни ги връщат от Германия, Австрия и т.н. Не сме се наводнили все още с такива, защото самите те не искат да идват в България. Но това може да се промени, нищо не се знае.