Last news in Fakti

10 Август, 2016 15:24 1 779 0

Малолетен блудства с две деца

  • малолетен-
  • блудства-
  • две деца

Малолетен е блудствал с две деца. Районната прокуратура във Велики Преслав ръководи досъдебно производство за извършени блудствени действия с две малолетни момчета

Районната прокуратура във Велики Преслав ръководи досъдебно производство за извършени блудствени действия с две малолетни момчета – престъпление по член 149, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Последните блудствени действия са извършени в частен дом в село в община Върбица в петък, 5 август 2016 г. Пострадалото момче е на 7 години, а за инцидента родителите му научили от други деца.

В хода на разследването е установено, че жертва е и друго момче – на 10 години, спрямо което са извършени неколкократно блудствени действия.  И двете пострадали деца са разпитани днес в синята стая в присъствието на съдия от Районния съд в Шумен.

Действията срещу децата са извършени чрез заплаха.  Те са дали информация за извършителя, който по думите им е също малолетно момче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА