14 Август, 2016 11:52 2 562 0

Продължава издирването на изчезналата българка

  • гергана проданова-
  • българка-
  • изчезнала-
  • костадин костов-
  • англия-
  • ексетър

Властите обявиха името на приятеля ѝ, заподозрян в убийство

Продължава издирването на изчезналата българка - 1
Снимка: DevonCornwall Police

Продължава издирването на 38-годишната българка Гергана Проданова, изчезнала безследно в Англия, съобщиха местните полицаи.

От Devon & Cornwall Police обявиха и името на 42-годишния ѝ приятел, заподозрян в убийството ѝ. Костадин Костов ще се яви утре пред съда, за да даде показания.

Българката, живееща в Ексетър – намиращ се в югозападната част на Англия – за последно е била забелязана на 8 август, понеделник.

Разследващите споделиха, че е крайно необичайно за нея да не каже на никого къде отива. Освен това в понеделник камерите на хранителен магазин са я снимали как си купува стоки от първа необходимост.

Полицията съди, че тя не е планирала бягство. Силите за сигурност мобилизираха десетки души в издирването, както и хеликоптер.

„Знаем от нейните роднини – които се грижат за трите ѝ деца – че не се е завърнала в България“, заяви разследващ детектив.

Полицията призова всеки, който има информация или е забелязал българката, да се свърже с униформените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА