16 Август, 2016 10:16 3 405 0

Изчезналата българка била пребивана до безсъзнание от мъжа си

  • българка-
  • изчезнала-
  • гергана проданова-
  • брат-
  • пребивана-
  • безсъзнание

Продължава издирването на българката

Изчезналата българка била пребивана до безсъзнание от мъжа си - 1
Снимка: DevonCornwall Police

Изчезналата в Англия българка била тормозена и пребивана до безсъзнание от мъжа си. Това заяви братът на Гергана Проданова Стоян Динков пред Би Ти Ви.

Продължава издирването на българката, забелязана за последно на 8 август (понеделник).

Полицията в Ексетър - намиращ се в югозападната част на Англия – арестува 42-годишния Костадин Костов.

„Като се напиеше я събличаше чисто гола през зимата. Пребиваше я до безсъзнание“, заяви братът на българката, според който Костадин посягал и на децата ѝ.

Въпреки издевателствата жената така и не потърсила помощ. Нещо повече – при сбиване между Костадин и Стоян, свидетелствала в полза на любимия си.

Братът на изчезналата българка се опасява, че се е случило най-лошото – ревнивият Костадин е убил сестра му и е скрил трупа на незнайно място.

Той разкри, че сестрата на Гергана – Величка – получила съобщение във Фейсбук, в което пише, че Гергана иска да събере малко пари и да се върне в България. Съобщението обаче било написано на кирилица, което е необичайно – до този момент цялата кореспонденция се е водила на латиница.

Факти.бг припомня, че британските власти мобилизираха десетки служители, които се включиха в издирването на изчезналата българка.

В мащабната акция се е включил и полицейски хеликоптер, както и дрон. Полицията задържа Костадин Костов, за когото има опасения, че е убил приятелката си.

За последно Гергана Проданова бе заснета от камерите на хранителен магазин как си купува стоки от първа необходимост. Полицията съди, че тя не е планирала бягство. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА