Last news in Fakti

18 Август, 2016 09:52 2 145 0

Потрошиха заведение при масов бой

  • потрошиха-
  • заведение-
  • масов-
  • бой
Потрошиха заведение при масов бой - 1

Множество материални щети са нанесени на заведение в град Средец след масов бой, съобщиха от полицията в Бургас.

Около 22:30 ч. в полицията в е получен сигнал за  сбиване между две групи лица в заведение, разположено на ул. „Цвятко Радойнов” в Средец.

Констатирано е, че десет минути по-рано в търговския обект влезли няколко мъже, които започнали пререкание с останалите посетелители в заведението.

Спречкването прерастнало в сбиване, от което на заведението са нанесени множество материални щети.

Установено е, че двама от мъжете, участвали в сбиването са : 41 годишния И.С. и сина му – Т.С., 20 годишен / които са прегледани от медицински лица и освободени за домашно лечение/.

Задържан е 35 годишния Х.Ч. от Средец / също участвал в сбиването/. Самоличността на останалите участници в инцидента, както и причините за възникването му, са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Средец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА