Last news in Fakti

24 Август, 2016 11:04 2 443 3

Откраднаха близо 150 хил. лв. от банкомат

  • откраднаха-
  • банкомат-
  • софия

Все още точната сума се уточнява от банката собственик на устройството

Откраднаха близо 150 хил. лв. от банкомат - 1

Над сто хиляди лева са откраднати от банкомат в София, съобщиха за Факти.бг от СДВР.

Снощи в 3:20 часа, в полицията е получен сигнал за взломена входна врата на хипермаркет в столичният квартал "Надежда“.

На място са изпратени полицейски екипи, които са установили, че неизвестните за момента крадци са разбили вратата на хипермаркета, след това са отключили банкомата и са взели парите намиращи се в него.

По информация на "Хоризонт“ обраната сума е между 100 и 150 хиляди лева. Все още парите се уточняват от банката собственик на устройството.

След кражбата банкоматът е бил заключен отново. Криминалисти, близки до случая, обясниха,че сигналът е подаден от служители на магазина, които са отивали на работа. В началото се е смятало, че обирът е в хипермаркета. След като не открили липси, служителите повикали и представители на банката, чиято собственост е обраното устройство. Така станало ясно, че средствата, поставени в касетките ги няма.

СДВР издирва извършителите. Случаят се разследва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАКЛАВАТА

    0 0 Отговор
    НЕЩО ГНИЛО АТМ НЕ СЪБИРА ТАКАВА СУМА ОТКЛЮЧИЛ ЗАКЛЮЧИЛ ТО ДА НЕ Е НА КЬОР АМЕТ ФУРНАТА
  • 2 TOMA POR KULO

    0 0 Отговор
    ЕVALA SAS ZDRAVE DA SI GI HAR4ITE STI VSE BANKITE NAS DA OGRABVAT 97GODINA KOLKO BANKOVI FARAONI IZBQGAHA V QAR I SI PEKAT G.ZA NA PLAJA TA TOVA E NI6TO
  • 3 Браво

    0 0 Отговор
    Една хубава новина...да откраднеш от крадците...