26 Август, 2016 03:15 2 596 5

Мутри с джип стреляли по Владо Кузов

  • владимир кузов
Мутри с джип стреляли по Владо Кузов - 1

Стреляха по мен от джип на АМ "Хемус", заявява пред "24 часа" бившият депутат Владимир Кузов. От Окръжната прокуратура-София потвърдиха за инцидента. "По случая се работи интензивно. Образувано е досъдебно производство", лаконични са от държавното обвинение. В сряда Кузов бил в Ботевград. Късно вечерта потеглил за София. По думите му се движил в крайна лява лента с максимално позволените 130 км ч. "На огледалото видях две коли, които се движеха бързо зад мен. Започнаха да святкат с фарове, а после и да ме притискат. В началото не отбих, защото се движа с максимално позволената скорост. След това отстъпих. Бяха два джипа - Рейндж Роувър и Ленд Круизър. Когато вторият се изравни с мен при изпреварването, прозорецът на пътника до шофьора се свали. Оттам се подаде ръка с пистолет и стреля. Не чух изстрелите, само видях пламък от дулото. Опитах се да ги догоня и видях номера на единия джип. Казах го на полицаите", разказва Кузов, който се отървал само с уплах.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защита на климата

    0 0 Отговор
    Полицаите ще кажат, че такъв номер няма в регистрите им или, че е регстриран на полско фиатче през 1985г. - знаем ги тея гонки за сплашване!

    Плащай на Тиквата и си живей спокойно иначе следващия път ше те догони Волга М21 под формата на Кадилак Ескалейд...
  • 2 Мдаа

    0 0 Отговор
    Максимално разрешената е 140. А за такива селтаци дето карат само в най-лявата лента нямам думи.

    Коментиран от #4

  • 3 ДС ДС

    0 0 Отговор
    Придвижването "в кортеж" на частни лица е забранено, и беше спряло по едно време, сега пак се появиха по пътищата заради тоталната липса на контрол и държавност... и примера който ББ и НСО им дават.

    Обикновено возещите се във втората кола са "охраната" и са тъпи, комплексирани мамули, жалки охранителчета, назобени с анаболи и хормони, и изживяващи се като безсмъртни и недосегаеми герои от американски филм...
  • 4 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мдаа":

    Точно!
  • 5 mr A

    0 0 Отговор
    Това не са били мутри,а ловци на педофили,жалко ,че са го пропуснали този!Нищо следващия път на слука колеги ловци!