28 Август, 2016 15:54 24 742 5

Убиха мъж от ъндърграунда

  • убиха-
  • мъж-
  • ъндърграунда-
  • зомба

Людмил, по прякор Зомба, е от ъндърграунда в Хасково, а преди време е бил в близкото обкръжение на Кръстьо Кръстев, по прякор Маймуната

Убиха мъж от ъндърграунда - 1

35-годишен мъж от Хасково е бил убит с нож тази нощ, съобщиха от ОДМВР-Хасково. Мъжът е бил нападнат призори близо до парка зад театъра в града. Той е бил прободен с един удар в гърдите. Минути след това младият мъж, на име Людмил, е починал.

По информация на Haskovo.net Людмил, по прякор Зомба, е от ъндърграунда в града, преди време е бил в близкото обкръжение на Кръстьо Кръстев, по прякор Маймуната. 35-годишният мъж има едно дете, а жена му е бременна с второ.

Според неофициалната информация Зомба е бил цяла нощ в заведение в центъра на Хасково. Там се скарал с други двама мъже, които напуснали заведението. Малко по-късно го извикали навън с SMS и когато Людмил излязъл, го причакали и го наръгали с нож, след което избягали.

По непотвърдена информация, мъжът, нанесъл фаталния удар, се нарича Веско. Той все още не е открит и задържан.

Острието е засегнало кръвоносен съд и смъртта е настъпила за минути, е заключението на съдебния лекар д-р Христо Еленски, който е извършил аутопсия на трупа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Ами да си беше стоял вкъщи при семейството, не да обикаля дискотеките. Поредния бабаит дето си е намерил майстора.
  • 2 български

    1 0 Отговор
    ъндърграунда, и Крили вика на Методий "се таа брат"
  • 3 раев

    3 0 Отговор
    слаба работа,с това темпо нема да се отървем бързо,требва да се трепат по 1 на час,за да има прогрес за българия
  • 4 dozera

    1 0 Отговор
    Bulgariq
  • 5 ПИМ

    0 0 Отговор
    Глупаци тая работа празно не търпи,като не са нашите бабаити ще дойдат циганските барони.Ако и те изчезнат ще дойдат ''бежанците'' и ще си направят своя мафия.Ако не вярвате ходете до Атина,Прага и други градове в Европа и вижте изловиха местните дилъри и негрите и арабите си продават на воля.