3 Септември, 2016 15:30 2 946 0

Задържаха жена с половин килограм хероин на Кулата

  • жена-
  • хероин-
  • кулата
Задържаха жена с половин килограм хероин на Кулата - 1

Полицаи откриха и задържаха 509 грама  прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на хероин.

Наркотикът е бил в 48-годишна жена  от град Белово, която била обискирана при проверка на Mercedes, шофиран от 47-годишен мъж от село Лешница, община Сандански.

Обискът е направен по време на акция по линия на противодействие на трафика и разпространението на наркотични вещества, от полицаи от Петрич и Сандански, съобщават от Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Самото задържане е станало около 8 ч. на 2 септември на ГКПП Кулата.

 В хода на работата по случая, около 16:00 часа на същата дата, е задържано и трето лице, съпричастно към извършеното престъпление - 29-годишен мъж от гр.Мелник.

Шофьорът е задържан за 24 часа. Жената и по-младият мъж  са привлечени в качеството си на обвиняеми за опит за контрабанда на наркотичното вещество, като им е наложена мярка за неотклонение „задържане  под стража” до 72 часа. Работата по случая продължава.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА