5 Септември, 2016 10:23, обновена 5 Септември, 2016 10:30 21 879 9

Марчо Марков: Не очаквах стрелба в Слънчев бряг

  • слънчев бряг-
  • стрелба-
  • митьо очите

Опитвам се да се подготвя за най-лошия сценарий, защото за мен това да попадна зад решетките е абсурдно. Не се чувствам виновен за каквото и да било

Марчо Марков: Не очаквах стрелба в Слънчев бряг - 1

Марчо Марков, известен с участието си в „Сървайвър”, заяви пред bTV, че въобще не е очаквал случилото се на 8 юни. Тогава в ресторант „4You” в Слънчев бряг бе ранен Димитър Желязков, а гардът бе Александър – убит.

Марков е с обвинение за участие в организирана престъпна група, занимавала се с трафик на дрога, изнудване и палежи в Слънчев бряг и Банско.

Малко след интервюто за bTV той се предаде в полицията в Бургас.

"Опитвам се да се подготвя за най-лошия сценарий, защото за мен това да попадна зад решетките е абсурдно. Не се чувствам виновен за каквото и да било. Това беше една вечер, в която трябваше да прекарам страхотно и да изляза вечерта с приятели. То се превърна в мой кошмар", каза Марков пред bTV.

"Това не е филм, в който да очакваме някакво положително развитие, но все пак се надявам. Това е моят живот и аз искам да го живея нормално в държава, в която нещата се случват по правилния начин", допълни той.

Желязков влиза в заведението с бронежилетка и десетина души антураж, други го чакат пред и зад ресторанта. Има различни версии за това какво точно се е случило преди изстрелите. Засега прокуратурата приема, че не е имало противоправно поведение от страна на Очите и хората му. Марчо Марков е един от хората, които е бил в компанията на Кузманов. Той е сред 8-те, пуснати за издирване от МВР часове по-късно. Тогава Марков също се предава доброволно, разпитан е като свидетел и е освободен.

Останалите от компанията на Божо Кравата бяха арестувани по време на следствен експеримент в самото заведение. Марко обаче не бе сред тях. Официалната версия на защитата му е, че той не е получил призовка. Така от края юни той бе в неизвестност.

Деветима са обвинени за участие в организирана престъпна група за рекет и наркоразпространение с тартор Божидар Кузманов. Освен Марков това са Иван Терзийски, Димитър Николов, Силви Николаев, Георги Ивачев /обвинен и за опит за убийство на Очите/, Тодор Славов /обвинен и за убийство на гарда Александър Алексиев/, Радослав Димитров, Даниел Петков и Николай Иванов /последните двама са съдържатели на клуб Oxygen в Слънчев бряг/. Единствен в неизвестност остава лидерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАФИЯ

    0 2 Отговор
    Всичките са мърши до един, и са за трепане!
    Факта, че Марчо е бил в компанията на престъпници, е достатъчен за да го опандизят, все пак с какъвто се събереш - такъв ставаш
  • 2 тошибиян

    1 1 Отговор
    зна4и ако беше КИм 4ен ир тук ръководител си4кия антураж на железков щеше отдавна да е изгнил и това немаше се коментриа никога ве4е..гласувайте за мен ТОШИБИЯН И ТАКИВА НЕЩА НИКОГА НЯМА ДА ИМА НИКОГА В НОВИНИТЕ НАЛАГАМ ТОТАЛЕН ДИКТАТ НЕВИЖДАН НА ТАЗ ПЛАНЕТА НО ЗА НАРОДА ДОБЪР ЖИВОТ И К.. ЗА САЩ
  • 3 Боклукчията

    2 0 Отговор
    Горкият,развалило му се излизането с приятели.Цял ден продавал краставици и домати на пазара и изведнъж Митко очите се сетил за него.
  • 4 Бай хой

    2 0 Отговор
    Га яди кифтета ни рива. Да бе живял по нормален начин та да доживееш до старини. А щом си тръгнал да убиваш, значи трябва и да очакваш че няма как да живееш нормално.
  • 5 gost

    2 0 Отговор
    Горкичкият ;)
  • 6 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    ох завалията
    появи се най накрая големия мъжкар
    много се е обузил
    е нали искаш да си голям ганкстер
    така ли ти казаха адвокатите да говориш
    дупе

    Коментиран от #7

  • 7 Правопис

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Васичка Атанасова":

    ганГстер, Васичка, ганГстер......

    Коментиран от #9

  • 8 Ali

    0 0 Отговор
    Tozi e lud
  • 9 Васичка Атанасова

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Правопис":

    ок мерси приемам забележката ти