10 Септември, 2016 03:00 11 651 7

Двама се млатиха за паркомясто

  • двема-
  • млатиха-
  • паркомясто
Двама се млатиха за паркомясто - 1

Двама шофьори се млатиха за паркомясто край Медицинския университет в Пловдив. Това е поредният случай на саморазправа между пловдивчани, яхнали автомобили, при който биячът на 47 години е арестуван, пише "Монитор".

Екшънът на ул. „Младост” 21 станал около 15,40 часа в четвъртък. В този час на 112 се обадил очевидец, който съобщил, че двама мъже си разменят псувни и юмруци. Според информацията на полицията участниците в мелето си харесали единственото в района свободно място, като по-младият на 37 години успял да паркира по-бързо, с което предизвикал гнева на опонента си. Двамата мъже си разменили няколко обидни фрази, след което по-възрастният цапардосал с юмрук в лицето по-младия. Причинената телесна повреда на набития е лека, съобщиха от полицията.

Биячът му пък бил задържан, преспал в ареста и ще бъде съден по бързото производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jenson Bourne

    0 0 Отговор
    В някои райони хората май са започнали да се чифтосват със зеленчуци, което би обяснило подобни случки.
  • 2 Учити

    0 0 Отговор
    Пак, че не са се стреляли. Предлагам нов спорт в БГ. Стрелба на 50м за паркомясто или Бой за паркомясто свободен стил + отделно дисциплини с бухалки с палки може и с боксове да се направи. Играе се до смърт.....
  • 3 Дедо

    0 0 Отговор
    Видяхте ли колко е прав премиера! Хората се видяхя с пари и си спретват търкал за паркоместо! Иначе можеше да се бият за хляб...
  • 4 я съм от село и неразбирам глупаците

    0 0 Отговор
    малоумници
  • 5 Шемета

    0 0 Отговор
    На мен пищола си ми седи зареден в жабката и ако някой ме предизвика и тръгне да ми скача на бой ще думна 2-3 пъти във въздуха и ако не се спре, следващият патрон ще е или в крака или в ръката, майтап няма.
  • 6 SAAB

    0 0 Отговор
    Той митЮ за ТуЙ ходи с бронежилетка.......трудно паркира !

    Коментиран от #7

  • 7 Бате Митко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "SAAB":

    Не е така, ти бат Митко не го мисли, той си има шофьори и бронирани коли. На дъщеря му G класата струва 800 000 лева и е с тунинг в BRABUS, и също така е бронирана. А той има доста други коли, но той също има бронирана G класа, но за 250 000лв, купил я е преди години, като излезе от затвора. Прочети няколко статии в интернет за него и ще ти се изясни финансовото му положение!