14 Септември, 2016 21:15 3 723 4

Убит е топ мафиотът на Естония

  • мафиот-
  • никола таранков-
  • естония

Никола Таранков е намерен с травми по главата

Днес в Хаапсалу е бил убит Никола Таранков. Той е известен като лидера на престъпния свят в Естония, съобщи russ.err.ee.

Трупът на Таранков е намерен в паркирана в гората кола. Той е имал травми на главата. Не се разкриват подробности по случая. В момента се води разследване.

През последните месеци влиянието на Таранков е отслабнало след няколко ареста на ключови престъпни фигури в Естония. В момента там тече и преразпределение на зоните на влияние.

Таранков е роден през 1953 г. Постъпва във военноморска школа през 1973 г. Той не е бил арестуван, но разследващи репортери твърдят, че е има ролята на арбитър в престъпния свят. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ато гост

    0 0 Отговор
    Този е нещо като нашия Митьо - просто след "случката" не е оцелял, а нашия оцеля!
    Но когато говорим за престъпен БОС, това беше Дед Хасан, когото убиха преди Олимпиадата в Сочи - тоя държеше за мустаците бая тежкари...
  • 2 chopar62

    0 0 Отговор
    Интересно,(паркирана в колата гора)бая огромна е била колата му,щом в нея паркира гората.Вие да не сте завършили един университет с Петлите,те правят много граматически грешки.
  • 3 Gunter

    0 0 Отговор
    Хубаво е да може човек и да чете....пише:ПАРКИРАНА В ГОРАТА КОЛА !!!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Gunter":

    Хубаво е и ти да се досетиш че са поправили грешката ама от къде толкова акъл?