Last news in Fakti

16 Септември, 2016 17:29 3 915 2

Хванаха българин с хероин в Белград

  • хероин-
  • българин-
  • белград
Хванаха българин с хероин в Белград - 1

Криминалнопроявеният Кемчо, който бе арестуван в Белград с голямо количество хероин, в тайник в автомобила, с който пътувал, заедно с две свои съгражданки, е използвал момичетата за прикритие, той ги поканил уж да ги води на разходка в Белград за ден и вечерта ще ги върне, предаде struma.com.

Без да се замислят младите жени приели предложението, едната е работила в местна институция, а другата работи във фамилния бизнес. Нямат криминални прояви. Новината за ареста им потресе близките им, които не са случайни хора в южния град.

Вчера майката на едно от момичетата е припаднала при вестта за случилото се с детето и. Родителите на двете момичета изпаднали в шок, след като в деня, в който заминали не се обаждали повече от 24 часа, обадили се, за да съобщят за големите си неприятности.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    0 0 Отговор
    Ей.СУПЕР това се казва българин / не знае малко иска всичко!! Напоследък с имена на мухалиииии....
  • 2 Чакала

    0 0 Отговор
    То само с ядене не става, трябва и акъл, напоследък БГ се нафрашка с дебели кубета с големи бицепси, става дума за пенсии на по 50-60 години които се изживяват като тинейджъри, сякаш цял живот са спали и на 50г започват да се движат и да тренират