Last news in Fakti

21 Септември, 2016 16:49 1 844 1

И Гърция пропищя от наши ало измамници

  • полиция-
  • ало измамници-
  • гърция
И Гърция пропищя от наши ало измамници - 1

И Гърция пропищя от българи, които искат пари от самотни възрастни хора с версията, че техен роднина е пострадал в автомобилна катастрофа и трябва пари, за да се спаси от съд.

Това пишат гръцките медии.

На 15 септември гръцката полиция е задържала 30-годишен българин в момент, когато той получавал пари от поредната жертва на ало измамата.

В момента силите на реда са по следите на престъпната група. Тя действала в района на Патра.

При ареста на българина у него са намерени 18 650 евро, много бижута и два мобилни телефона. Стойността на бижутата се оценява на близо 18000 евро.

От полицията разкриха, че бандата се обаждала вечерно време на възрастни хора. ЗА по-голяма убедителност в разговора се включвал и „фалшивият роднина“, който молел за помощ.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    Там ще ги осъдят ,за разлика от тук.