Last news in Fakti

22 Септември, 2016 10:50 2 691 0

Да продадеш дрога на полицай

  • дрога-
  • полицай-
  • затвор

Жена случайно изпратила текстово съобщение до местен полицай, в което му предложила наркотици

Млада жена била арестувана по комичен начин в САЩ, след като случайно изпратила текстово съобщение до местен полицай. В него тя предложила на униформения да му продаде наркотици.

Полицаи от отдела за борба с дрогата потърсили контакт с колегите си от шерифството в окръг Джонстън. Те поискали от тях да стартират разследваща мисия под прикритие. Цел на операцията била жена, заподозряна в търговия с наркотици и идентифицирана като Шелби Айкс.

Детективи се срещнали два пъти с Шелби, за да си купят метамфетамини и болкоуспокояващи хапчета, но без лекарска рецепта.

Първата им среща била на 10 септември. Детектив под прикритие се срещнал с Айкс в ресторант за бързо хранене и си купил половин унция метамфетамин за $ 575. Двамата се видели отново в закусвалня на 15 септември, когато жената продала на агента под прикритие 17 болкоуспокояващи хапчета за $ 135.

След втората среща жената била задържана и обвинена в търговия с наркотици. Тя ще бъде съдена, а по закон може да получи до 30 години затвор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА