28 Септември, 2016 08:26 3 459 1

Намериха пистолета от обира в Плевен

  • плевен-
  • инкасо-
  • обир
Намериха пистолета от обира в Плевен - 1
Снимка: Архив

Намерен е пистолетът, с който е извършен обир на 200 000 лв. от инкасо буса снощи в Плевен, съобщи говорителят на окръжната прокуратура Добринка Митева.

Джипът на четиримата маскирани нападатели е запален в покрайнините на града. Засега няма заподозрени.

Преглеждат се записите от охранителните камери.

Дръзкото нападение стана минути преди 19 часа на паркинга пред клон на банка, който се намира в сградата на Областната управа.

По първоначални данни двамата охранители на инкасо буса са били нападнати от трима маскирани мъже, въоръжени с палки, които са слезли от черен джип, в който вероятно е имало и четвърти човек.

Ударен е 66-годишен охранител и от ръцете му е бил отнет чувал с банкноти пред трезора на банката. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионер

    0 0 Отговор
    66 годишен охранител........струва ми се малко несериозно хора на тази възраст да бъдат наемани за подобна работа. А иначе поредния добре замислен и изпълнен обир, народа няма кинти и налита здраво да краде и обира. Пък и са доста по-лесни пари отколкото да се гърчи цял месец за 5-600 лв на работа.