Last news in Fakti

14 Октомври, 2016 18:08 2 344 0

Бразилка уби бременна девойка

  • бразилия-
  • бременна-
  • убийство-
  • психично болна

25-годишна жена, страдаща от психическо заболяване, намушка, а след това е разпорила корема на бременно 15-годишно момиче, за да открадне бебето, съобщи британското издание The Mirror. Но след като е успяла да се добере до ембриона, е видяла, че е бебето е мъртво и го е оставила.

Двете тела са намерени от съпругът на убийцата. Пред властите той заявява, че жена му си е признала за престъплението, а след това е избягала. И до момента е в неизвестност.

Жената страда от психическо разстройство: смята, че е бременна, независимо от факта, че не може да има деца. Разказвала е на всички свои роднини и познати, че очаква дете и се е преструвала, че посещава гинеколог.

Семейството на загиналото момиче искат от полицията извършителката да бъде намерена и наказана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА