19 Октомври, 2016 12:54 1 584 2

Спипаха крадец на АТВ, катастрофирал два пъти с него

  • спипаха-
  • крадец-
  • атв-
  • катастрофирал-
  • два пъти

Полицейските действия били предприети на 13 октомври следобед, когато  бил получен сигнал за противозаконно отнето АТВ, оставено пред жилище в с. Беляковец, с контактен ключ. Установен и задържан е 22- годишният П.Т. от Велико Търново, известен на полицията и осъждан, с 16 криминалистически и съдебни регистрации.

Установено е, че след като е отнел АТВ- то, с демонстративно шофиране мъжът е преминал по шест улици в града, застрашавайки живота и здравето на останалите участници в движението. Той не е пропускал пресичащите на пешеходни пътеки, движещите се по път с предимство автомобили, навлизал е многократно в лентата за насрещно движещи се коли. Не се е подчинил на подадените от полицейските служители сигнали за спиране, при последвалото преследване е предизвикал две леки произшествия, но не е останал на мястото на нито един от инцидентите. Изоставил АТВ- то без надзор на ул. «Тракия", изхвърлил контактния ключ и опитал да избяга.

След доклад на материалите в прокуратурата П.Т. е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение до 72 часа.  МПС-то е установено и върнато на собственика.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Келешите са с предимство

    0 0 Отговор
    Глупости - пуснаха го след 4 часа!!!
    Не знам как не е тръгнал да краде същата вечер друго МПС.
    Ченгелите изчакаха да стане 22:00ч. и го освободиха.
  • 2 поназнайващ

    0 0 Отговор
    щото си плащат редовно абонамента към мвр са ги пуснали предсрочно