2 Ноември, 2016 10:57 7 691 2

Млад мъж уби майка си

  • мъж-
  • преби-
  • смърт-
  • майка-
  • луд-
  • уби

Младежът, който имал психично заболяване, видял в лицето на майка си дявола и решил, че трябва да го унищожи

Млад мъж уби майка си - 1

Луд младеж преби до смърт майка си, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

На 1 ноември, в10 ч., в РУ - Казанлък е получено съобщение за пребита 59-годишната жена в с. Копринка, общ. Казанлък, която се намира в безпомощно състояние.

Жената е транспортирана в УМБАЛ - Стара Загора, където по-късно е починала. Причината за смъртта на жената са множество фрактури на черепа, заяви директорът на болницата проф. Йовчо Йовчев.

Установено е, че лицето, което е нанесло побоя, е 25-годишният й син Айдън Кантар. Същият е задържан на местопроизшествието, отведен е в РУ – Казанлък, а по-късно и настанен Държавна психиатрична болница - Раднево.

Младежът, който имал психично заболяване, видял в лицето на майка си дявола и решил, че трябва да го унищожи.

Оказало се, че младият мъж спрял да пие лекарствата си. Айдън Кантар е лежал няколко пъти за лечение в психиатричната болница "Д-р Георги Кисьов" в Раднево.

По думите на съсед 25-годишният мъж внезапно се развилнял, грабнал цепеница от струпаните на двора дърва за огрев и подгонил майка си, 59-годишната Айше, с викове "Дяволът е в тебе, искам да го изгоня!", пише starozagorskinovini.com. Съседи казват още, че болният напоследък станал ревностен посетител на евангелската черква в съседния Казанлък.

Докато съседите реагират, Айдън съборил майка си на земята и започнал да я бие с юмруци по главата и тялото.

При задържането на младия мъж се е наложило полицаите да използват помощни средства, тъй като той оказал яростна съпротива.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    0 0 Отговор
    Докато умните се наумували, лудите се налудували. А така. Оправдайте го, че е бил луд тогава, дайте му хапчетата и после пак го пуснете на улицата. Па да види жената на съдията дето го е пуснал и да познае в нея "дявола". Па бой по манерката докато пукне дявола. Абе родината ни е рай. Ама за лудите.
  • 2 444

    0 0 Отговор
    Съжалявам човечеца, то майката така или иначе вече е на другия свят, вината е в политиците на прехода, младежите по тяхно време израстнаха с мутрички, наркотици и всякакви откачалки по улиците, сигурно и баща му или ги е изоставил или е починал рано, всички на власт които не са направили нещо полезно са виновни за това, тяхното бездействие е в осоновата