4 Ноември, 2016 16:48 2 813 1

Брутален опит за въоръжен грабеж в Дупница

  • опит-
  • въоръжен-
  • грабеж-
  • дупница

Задържан е 64-годишен осъждан мъж. Оръжието, което е използвал е било с патрон в цевта

Брутален опит за въоръжен грабеж в Дупница - 1

Опит за въоръжен грабеж бе предотвратен от служители на РУ- Дупница, съобщиха от МВР.

Днес около 13.20 часа въоръжен мъж със заредена бойна пушка влязъл в златарско ателие в центъра на Дупница и заплашил продавачката. Жената успяла да задейства паникбутона. На сигнала незабавно реагирали полицейски екипи, които заедно със собственика и служител на СОТ задържали въоръжения мъж. Той е оказал яростна съпротива, но не е успял да възпроизведе изстрел. 

Агресивното му поведение наложило използването на сила и помощни средства. Установена е самоличността му  - А.Н., живеещ в Дупница.  Установено е, че оръжието, което е използвал е било с патрон в цевта.

От направените справки става ясно, че 64- годишният мъж е извършител на множество тежки престъпления, предимно грабежи, осъждан е 12 пъти. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    0 0 Отговор
    нормална е тази новина с времето ще става ежедневие айде точно този не го давам за пример то си личи че е изпипан бандюга но имам на предвит всеки нормален ще прави това като има финансово затруднение и държавата докарва хората до това докато някои си рискуват живота други ядат и пият пример са наште политици и останалите мафиоти които разсипаха тази държава а и още 20 години ни очаква разсипия слугинство на други държави обедняване на народа и все по богати хора в кавички сещате се сами