Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 14:55 7 139 1

Моите три дни като секс робиня

  • робиня-
  • секс-
  • актриса

Актриса прави филм за собствената си трагедия

Британската актриса Фрида Фарел разкри ужасяващи неща от миналото си, като призна, че е била държана като секс робиня в продължение на 3 дни, съобщи „Сън“.

В момента Фарел снима филм, който разказва точно историята за отвлечено момиче, което търпи сексуален тормоз Тя признава, че сценарият до голяма степен е била вдъхновена от нейните преживявания.

В момента тя е на 36 години, но по времето на инцидента е била на 22 години. Тогава тя се подлъгва да иде на кастинг за снимане на туристическа брошура, пуснат в интернет. Тя се среща с мъж, представящ се за агент, който я води в апартамент в един от елитните квартали на Лондон.

„Той беше много мил през цялото време, но изведнъж насочи нож срещу мен“, споделя Фарел.

Насилникът я накарал да облече специално бельо и да пие мляко. Тя обмисляла да скочи през прозореца на банята, но се оказало, че са на петия етаж.

Първоначално насилникът започнал да я снима в различни пози, но тя започнала да плаче.

„Представи се за Питър“. Той ме накара да падна на колене и разкопча панталоните си. Можете да си представите какво стана после“, споделя Рита.

В последствие тя се събужда със сутиен, но без бельо. През следващите три дни насилникът води различни мъже, които да я насилват. Общият им брой е бил  5.

Тя успява да избяга, чак когато насилникът забрави да заключи вратата на стаята,в която я държи. След това сигнализира на полицията.

„Много от хората, с които правихме филма „Продай Изабел“ не знаят, че става въпрос за нещо, случило се с мен. Да участвам в него беше травмиращо. Естествено направихме края малко по-драматичен,защото е филм“, споделя Фарел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    0 0 Отговор
    Тя се среща с мъж, представящ се за мъж. 😵😵😵