Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 18:28 2 953 4

Полицията разкри убийство

  • полиция-
  • убийство-
  • мъж-
  • ихтиман
Полицията разкри убийство - 1

Днес около 14.30 часа в полицията бил подаден сигнал за извършено убийство на 81- годишен жител на с. Живково. Незабавно на адреса са изпратени служители на РУ- Ихтиман, които установили, че в гараж на имота се е барикадирал мъж, съобщиха от полицията.

При вида на униформените той побягнал към съседните дворове. С цел задържането му била създадена незабавна организация и предприети заградителни действия в двоен периметър, в резултат на които 61- годишният Л.Е. бил задържан.

На този етап е изяснено, че той е син на убития възрастен мъж и между тях е имало системни скандали. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално- следствените действия по случая продължават и към момента под надзора на Софийска окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    4 1 Отговор
    Да, това е новина. Понеже полицията обикновено не разкрива никакви престъпления това си е направо новина.
  • 2 инспектор дю дю

    0 2 Отговор
    изтръпнах още щом видях заглавието!
    това се казва новина!
    всички вес'ници трябва да го поместят на първата страница!
  • 3 гост

    4 1 Отговор
    Мир на праха му! И сина да си получи заслуженото
  • 4 Б.Б.

    2 1 Отговор
    Бил е застрелян от сина си, след това разчленен в гаража (със секира) и напъхан в чували. Въпросният син е открил и стрелба с/у съседка, която е потърсили покойния. Тя се отървала невредима и казала на съпруга си, който подал сигнал в полицейското управление на гр.Ихтиман. Служителите на реда реагирали мигновено и заварили извършителя да товари в колата си чувалите с разчлененият труп на баща си. Побягнал, заключил се в гаража, след което предприел ход да прескача огради и пресича съседните дворове. Драмата приключва малко по късно след първата си среща с полицаите. Той е заловен и в момента очаква правосъдие