Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 14:18 2 361 5

Задържаха нападателя в „Студентски град“ за опит за убийство

  • студентски град-
  • нападател-
  • задържан-
  • убийство-
  • софийска градска прокуратура

Ще бъде внесено искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение

Задържаха нападателя в „Студентски град“ за опит за убийство - 1
Снимка: БТА

С постановление на Софийска градска прокуратура е задържан до 72 часа И. Николаев за опит за умишлено убийство. Николаев е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 115 вр. чл. 18 ал. 1 от НК.

В ранните часове на 17 ноември т. г. извършителят заедно с приятелска компания се намирал в заведение в столичния квартал „Студентски град”. По същото време там била и друга компания, от която е и пострадалият млад мъж. Още в заведението представители на двете компании се спречкали и заради това охраната извела Николаев и придружаващите го. Те обаче не си тръгнали, а останали в близост до дискотеката.

След малко от заведението излезли пострадалият и приятелите му. Тогава нападателят заедно с още един мъж се приближили до потърпевшия. Отново започнала свада, а пострадалият ударил приятеля на Николаев.

След това обаче Николаев извадил нож. Приближил се до жертвата и го намушкал два пъти в гръдния кош и корема. Веднага на пострадалия е била оказана специализирана висококвалифицирана медицинска помощ, благодарение на която животът му е спасен.

Към момента са извършени множество действия по разследването, между които и разпити на свидетелите, имащи отношение по случая.

Предстои СГП да внесе в СГС искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража” на Николаев. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФПК

    1 0 Отговор
    Бъдещето на България!
  • 2 Име на гост

    2 0 Отговор
    Селяндури от вси села, елата в студентски град да се изкормите като риби. Последните 25-30 години София се напълни с комплексирани провинциалисти без елементарно възпитание. Най-голямата помия се изля тук. Ножари, каратисти, боксьори, тарикати и измамници. От всички по-много! Жалко за отмяната на Софийското жителство, ще кажа само. По-страшното от простият селяндур е прост селяндур с много пари.
  • 3 Шмекер

    1 0 Отговор
    Няма лошо - доказал се е пред поредната "дама", извадил е нож, намушкал е момчето, задържали са го сега след като постои на топло няколко часа и се стигне до дело ще излезе един "достоен" адвокат и ще каже, че момчето е психиясъло и всичко приключва със щастлив край (любовта побеждава)... Така стават нещата в Европейска Република България :)
  • 4 Пловдив

    1 0 Отговор
    Щото софиянци са много умни

    Коментиран от #5

  • 5 Брат Пит

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пловдив":

    Софянци сме си умни,ма новодошлите ........селски устрем се казва....никой нИ мооо мЪ върна на село!!!! Виждам ти си в тази категория!!