18 Ноември, 2016 21:30 2 014 1

Арест за мъж, насилил и пребил момиче

  • мъж-
  • насилил-
  • пребил-
  • момиче
Арест за мъж, насилил и пребил момиче - 1

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът взе постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Милен Г., на 27 г., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда на жена.

На 12 ноември 2016 г., около 1,30 часа, в нощно заведение в гр. Стара Загора, обв. Милен Г. се запознал с 24-годишна жена. Около 6 часа сутринта той и двама негови  приятели предложили на жената да я откарат до дома й. Тя се съгласила и се качила в автомобила на обвиняемия, управляван от негов приятел. Вместо в дома й пострадалата била откарана на безлюдно място в парк „Митрополит Методи Кусев“, където обв. Милен Г. поискал да му направи фелацио. Пострадалата отказала категорично, което ядосало обв. Милен Г. Той насила я извадил от паркирания автомобил и й нанесъл побой, вследствие на който жената получила множество травматични увреждания – прорезни рани в областта на лицето и счупване на левия крак. Обвиняемият и приятелите му изоставили пострадалата в безпомощно състояние и избягали от местопрестъплението. По-късно пострадалата успяла да се придвижи до пътя, водещ до МБАЛ “Тракия“, където била намерена от екип на автомобил за Спешна помощ. Пострадалата била транспортирана в болничното заведение в тежко състояние.

В хода на разследването под ръководството на Районна прокуратура – Стара Загора се установява, че обв. Милен Г. е извършил престъпното деяние. Същият не е криминално проявен и до момента не е осъждан. Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Милен Г. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. Взетата спрямо Милен Г. мярка за неотклонение “задържане под стража” може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.