Last news in Fakti

30 Ноември, 2016 13:55 13 639 11

Подпалиха колата на сина на Бисер Миланов – Петното

  • подпалиха-
  • колата-
  • сина-
  • бисер миланов - петното

Мафията ни драсна клечката, твърди Миланов

Рано сутринта неизвестни лица подпалиха кабриото на сина на нашумелия напоследък русенец Бисер Миланов, известен и като Бисер Петното, съобщи в. "24 часа". Полицията разследва случая, но фактът, че органите на реда, а не пожарникарите проучват обстоятелствата около пожара, говори, че вероятно се касае за умишлен палеж. Предницата на колата „Форд Фокус кабриолет“ е изгоряла изцяло, пострадал е и паркираният пред нея автомобил „Рено“. Автомобилът е на Виторио Миланов, син на Бисер Миланов-Петното.

Пламъците от колата лумнали около 6.50 часа на паркинга пред блок „Вела Благоева“ в кв.“Възраждане“. Според комшията Любен Кунев, малко преди това той пушил на терасата, но не е видял нищо. Изведнъж се разнесъл силен гръм и в прозорците му светнало. Когато излязъл на балкона, той вече видял огънят да се разгаря, а пушекът се вдигал дори и над блока.

Съседи се опитали да угасят пламъците с кофи вода, но неуспешно. Пристигналите на място пожарникари потушили огъня, но не успели да спасят предницата на луксозното возило. Бисер Миланов-Петното бе категоричен, че става въпрос за умишлен палеж и го определи като репресия срещу цялото му семейство. Бившият кандидат-президент твърди, че постоянно е получавал заплахи, но полицията не предприемала нищо по въпроса. „Как да коментирам случая? Мафията, облечена във власт. Кой може да я запали според вас, кой е мафиотът, кой е бандитът , кой раздава присъди като вестници? Политически са причините. Това е, че аз не съм съгласен с тая престъпност, с тая система. Крадецът вика дръжте крадеца. Какво трябва да стане в тази държава – ще хвърчат куршуми накрая, това е“, заяви Миланов, цитиран от "24 часа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 drafilov

    0 6 Отговор
    САМО ДУХАВ-РУСЕЕ!!!!!!
  • 2 Капота

    13 2 Отговор
    Епа сигурно върви по стъпките на баща си и обича да бара та..ците на хората, инак нямаше да им викат "петното"
    В такъв случай се кара по-стар автомобил който може да бъде прежален
  • 3 наблюдател

    5 2 Отговор
    Тези май са са тре....не а не за палене.По сигурно ще се затрие недъгавия род.
  • 4 Васичка Атанасова

    5 1 Отговор
    петното
  • 5

    13 0 Отговор
    Петното, Тиквата, Очите, Пашата, Трактора, агенти разни от ДС, комунисти генерали (тъмни сенки от миналото), кръгове"Котараци", "Монтерей", "Прокопиев", "Пеевски"..... Как ви звучат днешните герой(силните на деня), в днешна "ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ", как мислите скоро ще се промени ли нещо към по-добро в тази страна.................................

    Коментиран от #7

  • 6 Хайко

    9 0 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тоя бандит ?
    Че и кандидат за президент беше...
    Цццц....е*аси системата е*аси ценза за Президенти имаме...
    Нямам думи просто..
  • 7 Име на гост

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от " ":

    Другарю Колев, що не кажете от какво са производни изброените. Не са ли те създадени от вашата комунистическа партия, а именно от държавна сигурност??? Хайде да сме обективни, щото вие най-добре знаете, че без разрешението на истинските ви генерали нищо в тази държава не се случва. Аре венСЕРЕмус и отивайте да скърбите за Кастро.

    Коментиран от #9

  • 8 Име на гост

    4 0 Отговор
    Относно петното......... ми този прякор не е случаен. Щяха да му викат готиното ако е хубав човек. Нали?
  • 9

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Име на гост":

    Моята комунистическа партия!?!?!?!?!?!?!?
  • 10 Лекето

    1 0 Отговор
    То па едни "луксозни" возила на снимката, мани, мани... .аси кошниците !

    Щом са му драснали клечката, начи е сгазил лука некъде....абе, петно ! :-)
  • 11 Русе

    1 0 Отговор
    Луксозното возило е 10 годишен Форд който струва 7-10 хиляди лева ,а причините не са политически ,а криминални,защото Петното не е политик а престъпник!Коли в техните среди(на нарко-търговците ) се палят за територия или задължения,а ако има платена клауза умишлен палеж 100% е това.