2 Декември, 2016 20:43 4 910 8

Смърт в центъра на София заради забележка за силен клаксон

  • смърт-
  • клаксон-
  • софия-
  • бияч

50-годишен мъж почина, а друг е със счупена челюст след саморазправа, нападателят не е открит

Смърт в центъра на София заради забележка за силен клаксон - 1

50-годишен мъж почина, а друг е със счупена челюст след саморазправа, заради забележка за силен клаксон. Инцидентът е станал на 20 ноември в центъра на София, съобщи бТВ.

Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седнали на външна маса в заведение, защото времето било топло.

На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.

Колчето на тротоара е счупено, защото един от пострадалите се сринал върхо него. Починалият Красимир, след удар в главата, паднал в заведението.

Приятелите на Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт.

След като оставя колата си, нападателят отива до заведението, забулен с качулка, намира ги в гръб и ги удря, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.

Биячът първо удря Цветан със стол в главата, а после посяга на Красимир. Нанася му само един удар - в лицето, след което бяга. Красимир първо се подпира на хладилника, след това пада на земята.

Красимир Пеев умира в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание, а биячът не е открит.

„До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока”, съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.

Приятелите на Красимир се надяват биячът да бъде открит и наказан. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коко шашмата

    13 1 Отговор
    wellcome to Bulgaristan !!! тук можеш да убиеш и да крадеш и пък ще се отървеш ....понеже всичко може да се купува и се продава . и бойко тиквата и предишните всеки прави всичко за да няма закони .
  • 2 гост

    12 0 Отговор
    "Луксозна кола и не е случаен човек"... Е за тва няма да се оправят нещата. От тревата единственото по-ниско е българина, или квото е останало от него.

    Коментиран от #5

  • 3 Някой

    4 0 Отговор
    Закривай ...
  • 4 Боко

    6 0 Отговор
    В държавата на мутрите случилото се е правило. Тук няма ПОЛИЦИЯ, няма СЪД. Управляват ни селски хитреци които избягват основните проблеми в стремежа да останат на власт. Резултат: цветът на нацията е в чужбина.
  • 5 Милен Веселинов

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Точно на същата фраза се изсмях и аз,страхопочитанието към хора с по-хубави коли.Колко сме наистина жалки само,аз също имам хубава кола,и съм повече от обикновен и случаен човек,само това мога да допълня.Но колата не ми дава нито предимство,нито кураж,нито чувство за безнаказаност,вися си по светофарите и си трая.
  • 6 Някои

    1 0 Отговор
    То такова л..но като се качи на някоя по лъскава кола и си мисли ,че всички трябва да му се кланят на ръчната и да му целуват задните части !Ми и нас всичко може при положение,че безнаказаността се шири !Що не се опита да да направи тази магарето във някоя :бяла:държава?
  • 7 Тончо

    0 0 Отговор
    Не бе.Не ви е виновен Боко Тиквата.Виновни сте си вие.Даже и вие не сте виновни.Просто сте си родени такива.Толко не е имало кой да му сложи една марка на тоя и да го хванат или най малкото да му запомнят сурата.Заромнили са то и го знаят от кръчмата.Ма си трайкат.Що да си навличат проблеми.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.