Last news in Fakti

3 Декември, 2016 03:29 1 756 0

МВР с Биг брадър за частните охранители

  • полиция-
  • охранители

Уникален софтуерен продукт, който прави видими в реално време за МВР всички коли и дейности на частните охранители, беше демонстриран днес пред кметове от Пиринско, полицейски шефове и началници на сигурността от различни институции, отбелязва в. „Труд”. Демонстрацията стана в хотел край Разлог, тъй като първата охранителна фирма от региона, която въвежда софтуера, е от този град. Той вече е внедрен в над 10 града от страната.

Един от авторите на разработката е инж. Валентин Върбанов. Той обясни, че софтуерът е разработен от международен екип с участници от България, Китай и Канада. Създаден е за обслужване на военните, но у нас се прилага и в гражданския сектор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА