Last news in Fakti

5 Декември, 2016 21:16 2 153 9

Мигрантите не трябва да са изкупителна жертва за убийството във Фрайбург

  • фрайбург-
  • убийство-
  • престъпление-
  • изкупителна жертва-
  • афганистанец-
  • мигранти

Убийството на младото момиче само засили антиимигрантските настроения в страната

Мигрантите не трябва да са изкупителна жертва за убийството във Фрайбург - 1
Снимки АП/БТА

Властите в Германия призоваха германците да не превръщат мигрантите в изкупителна жертва, след като афганистански младеж бе арестуван за изнасилването и убийството на германска студентка, пише Би Би Си.

17-годишният афганистански младеж бе заподозрян, след появата на ДНК — тест, който го свърза с място на престъплението във Фрайбург, където жената бе нападната през октомври.

Вицеканцлер Зигмар Габриел предупреди германците да не използват престъплението като средство за "провокации и конспиративна пропаганда".

Заради огромния брой мигранти, които пристигнаха в страната през миналата година, напрежението, около въпроса за имиграцията, постоянно расте.

19-годишната студентка по медицина изчезна в средата на октомври на път за вкъщи. Тя се прибирала от парти в университета във Фрайбург, когато бива нападната. Тялото й бе намерено по-късно в река Драйзам.

Говорителят на германския канцлер Ангела Меркел Щефен Зайберт осъди "отвратителното" престъпление във Фрайбург, но добави, че: "Ние не трябва да забравяме, че говорим за едно евентуално престъпление, извършено от един афганистански бежанец, а не от цяла група хора, които също са афганистанци или бежанци, като него."

Мигрантите не трябва да са изкупителна жертва за убийството във Фрайбург


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай ванго

    18 0 Отговор
    това е поредното лицемерие на европейските политици. точно тези ще превърнат България в гетото на европа като ни напълнят с маймуни напролет. няма кой да ни помогне освен ние самите!
  • 2 шшш

    21 0 Отговор
    асо беше тяхно дете ,на тези от пресконференцията,каква песен щяха да пеят? Вашата политика уби това момиче.
  • 3 hhh

    17 0 Отговор
    мамините бежанци - още да дойдат! ....е имат сексуални нужди - направете неправителствени организации с доброволки...
  • 4 681

    10 0 Отговор
    Ние народите на Европа не искаме такава политика. Това е пълен абсурд. Вие създавате войни, а обикновените млади хора плащат цената, докато вие храните самозабравилите си задници с приходи от същите тези войни. Не съм сигурен кой е по-виновен... Ние които ви избираме и търпим, вие които се ненаядохте или бежанците останали без дом, крака, роднини от вашите войни. Едно е ясно... Това не може да продължава. Вие сте политически трупове.
  • 5 Коко

    12 0 Отговор
    Те не са бежанци!
    Един бежанец търси спасение от война и след като войната отмине се връща в родното си място.
    Тези хора не бягат от война. В Афганистан отдавна няма война, а и нямат никакво намерение да се връщат обратно.
    Това са икономически мигранти, които идват в Европа за да НЕ работят.
  • 6 незнайко

    7 0 Отговор
    Като подължават да говорят така, всякаш нищо не е станало, няма да разберат , че тези изроди няма да се интегрират. Тяхното възпитание е като на диви животни. Защо обаче трябваше да въвлекат цяла Европа в тази "война". Явно умните германци вече не съществуват, мозъците им са промити.
  • 7 хайл

    4 0 Отговор
    Да пожелаем искрено и от все сърце следващата такава жерта да бъде баба Меркел-ама да я изредят 100-200 маймуни и после да я удавят.....
  • 8 Брат ми

    3 0 Отговор
    А нашите”обективни и честни” телевизий,защо не отразиха това гнусно убийство??? Може би,защото си имаме Цензура със главно Ц . евро подлоги...:(
  • 9 мъжкар

    0 0 Отговор
    Тези германски политици до такава степен потънали в американски слугинаж вече са готови на всичко само и само да напълнят Европа с мангали.Понякога имам чувството че ако им го на.........ат отзаде пак ще бъдат изключително толерантни и ще се съгласят с това.И ние сме тръгнали уж към Европа.Не благодаря вън НАТО и ЕС.Добре дошла Русия!