Last news in Fakti

5 Декември, 2016 03:00 850 0

Маскиран мъж обра денонощен магазин в Русе

  • русе-
  • обир

Продавачката не е пострадала след инцидента, но е в силен стрес

Маскиран мъж извърши въоръжен обир на денонощен магазин в Русе, информира в. "Труд".

Запис от охранителните камери на магазина в русенския кв. „Звездец” показва, че всичко се развило за по-малко от минута. Крадецът, който носи със себе си нож, заплашва продавачката и иска да му даде оборота.

Тъй като в касата имало само 50 лв., той задига и лотарийни билети. След това маскираният бяга, а продавачката натиска паник-бутона. Самата тя не е пострадала след инцидента, но е в силен стрес. Извършителят на кражбата се издирва.

Обирът не е първи за кварталния магазин, обяснява собственикът му Диляна Делибалтова. Тя твърди, че е пускала жалби в полицията много пъти, но без резултат. След този случай обаче вече има назначена охрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА