12 Декември, 2016 12:16 4 379 3

Строител и бизнесмен се млатиха в Кресна

  • строител-
  • бизнесмен-
  • млатиха-
  • кресна

Физически сблъсък беляза тържествената вечер на запалването на елхата в Кресна

Строител и бизнесмен се млатиха в Кресна - 1

Физически сблъсък беляза тържествената вечер на запалването на елхата в Кресна миналата вечер, съобщи struma.com.

След церемонията на градския площад, в местния ресторант, група читалищни дейци празнували. Официален гост на мероприятието бил и кметът на града Николай Георгиев както и симпатизанти на БСП. Всичко било нормално, докато в ресторанта не се появил известният в Кресна строител Божинов с прякор Крапи, той е брат на съветника от ГЕРБ Емил Божинов.

Крапи седнал близо до групата на кмета Георгиев и от време на време подхвърлял заядливи реплики към един от масата на кмета Георгиев. В разгара на вечерта Крапи скочил от мястото си и налетял на собственика на известно в Кресна заведение "Оскар". Кметът Георгиев скочил и ги разтървал. Минути по-късно Крапи отново потърсил сметка на кресненския бизнесмен за някакви неплатени сметки, около построяването на тоалетни, които се оказали незаконни. Порядъчно пийнал Крапи се приближил към масата и налетял на бой на бизнесмена.

Скочили и други в ресторанта и в мелето някой го ударил през лицето. Окървавен с разбита вежда Крапи напуснал ресторанта и минути по-късно се появил с брат си, съветникът Емил Божинов Без много обяснение брат Божинов разярено се спуснал към бизнесмена и отново се сбили, това разказа собственикът на ресторанта, Антон Драчев, който изхвърлил братята навън. "Пийнали, си изясняваха отношенията, хората, които празнуваха не бяха длъжни да стават свидетели на боя, затова ги принудих да напуснат ресторанта, пуснах силна музика и така приключи", каза Драчев.

Случаят вчера бе най-коментираната тема в Кресна, някои го нарекоха бой между БСП и ГЕРБ, с победа на БСП, други определиха случилото се като пиянска оргия завършила с бой. Днес кметът на града Николай Георгиев лаконично коментира: "На по 2 ракии спорове не се разрешават, казал съм им днес, да уредят отношенията си, бях там, на няколко пъти всички правихме опити да ги разтървем, но знаете как е под въздействието на алкохола."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гхйдгй

    1 0 Отговор
    Селяндури с маниери.Бият се в ресторант. А едно време какво беше,само по кървете се биеха :) хахах
  • 2 Morgoth

    4 0 Отговор
    Това са ни и бизнесмените, това са ни и политиците! И после що сме зле?
  • 3 Кобрата

    3 0 Отговор
    Лай...и