Last news in Fakti

13 Декември, 2016 16:04 11 894 36

Българин е съучастникът от берлинското метро (Видео)

  • берлин-
  • метро

Арестуваният в понеделник придружител на престъпника в берлинското метро е освободен, съобщава германският всекидневник „Тагесшпигел”. Вероятно не е е имало достъчно доказателства за арест, казват източници от органите на реда. Срещу мъжа с български произход не може да се обоснове подозрение за нанасяне на опасна телесна повреда.

За показанията на българина експерти по сигурността не дават никакви данни, за да не попречат на разследването. Досега не е известно повече от това, че мъжът е арестуван по сигнал на граждани.

Българинът е разпознат на кадрите от охранителните камери. На тях се вижда, че след удара на неговия познат той вдига без емоции бутилка с бира. Според „Тагесшпигел” остава открит въпросът в каква връзка е българинът с престъпника от берлинското метро. Съобщава се още, че той няма берлинско местожителство.

Говорителят на берлинската полиция Мартин Щелтнер заяви за n-tv: „Ще заловим главния виновник“. По думите му българинът е признал, че е бил на мястото, но засега не може да бъде доказана вината му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    16 4 Отговор
    Пак българска следа.
  • 2 Патето Яки

    44 7 Отговор
    ГОЛЯМ РЕЗИЛ , вчера всички се впуснаха да плюят емигрантите а те били нашенски свине.
  • 3 гост

    34 7 Отговор
    Тва са изверзи и българи да са трябва да бъдат осакатени за цял живот . Това нормален човек не може да го направи . Безспорно има много български гамени способни на такива постъпки . Та ние сме най тъпата нация в Европа , безспорно е .
  • 4 Morgoth

    33 3 Отговор
    Дано не се окажат и останалите българи, че голям резил.
  • 5 Гост

    37 7 Отговор
    Не българин,а циганин!
  • 6 кофтара

    18 4 Отговор
    Да не се окаже за пореден път, че само паспорта му е български???
    Но ако се окаже, че и другите са с бг паспорти, ще е голям коз за Мерквл има да го размахва и само него да вади само и само да си опази нейните имигранти !!!
  • 7 голяма гад

    20 6 Отговор
    Това, че по паспорт са българи, не ги прави такива......
  • 8 Лупи

    19 7 Отговор
    Българин да... и Асан от махалата и Хасан от Хасково имат български паспорти ама не са българи. Но за медиите е по-важно да се докаже, че са нападнати не от добрите "бежанци", а от източноевропейци. Твърде вероятно е т.н. "българин" да има роднини в Турция и да не говори добре български.
  • 9 шшш

    13 4 Отговор
    Резил ще е ,когато разберете как се казва българина...нали сещате няма да е етнически българин , а някой малцинства , да не пиша тука имена ,нека доблестната заспала германска полиция свърши добре работата и да скрие улики...Няма как да е имигрант , те са хрисими и нямат време за такива "глупости" щото трябва да се молят по 5 пъти на ден ,това го правят вместо да работят...Работа за идиоти..германци..
  • 10 Тошибиян

    25 3 Отговор
    Българите били добър народ а Живков кървав диктатор хахахаха ето такива трепеше Живков дето сега им прават паметници че видиш ли били репресирани от комунизма и жертви на тоталитаризма
  • 11 Тошибиян

    5 3 Отговор
    М...вите го прават нарочно че да почернят името и на малкото останали бг в европа та сичките да ни мразат в европата и да ни изгонят от тям и да се върнат в бг та м...вите да ги крадат тука че нема кои да крадат в бг м...вите
  • 12 Цък цък цъка

    9 5 Отговор
    Българин не праи таквиз дреболии, не може да ни обиждате . Ний само с по големи неща . Беляне,КТБ, белина с тонове . Айди ся шъ съ обиждаме.
  • 13 Д-р Менгеле

    7 3 Отговор
    Днешните "Арийци" могат само да пият бира и да лапат вурстове, които преди това старателно облизват от "майонезата". Даже подозирам, че им се нравят новите имигрантски вурстове, защото са об...елени. Това представлява жалката картинка на християнския свят. Аз като отявлен еретик плюя на всички религии, защото са създадени за контрол над хората и продължени за промиване на мозъците им. Къде са т.нар. Скинхедс? Как не се намериха едни нормални трезвомислещи хора, които да отвърнат на насилието с насилие. Няма вече поговорки като - Око за око, зъб за зъб. Сега има - Око за об...елен вурст, зъб за толерантност.
  • 14 Дообре

    15 3 Отговор
    Те половината авганистанци там по паспорт са българи, така че не бързайте да се връзвате! А да оставим, че вече голяма част от ромските ни квартали се преселиха в Западна Европа, та това, че са го обявили за българин нищо не значи! Българите, които познавам отиват в Германия да работят, а не да пушат и пият, щото поне пушенето и пиене на родна земя им е гарантирано, но не и друго!
  • 15 БАТЕ ЖОРО

    18 2 Отговор
    Вижда се, че са цигани. Може да са от хората на онзи брадат циганин дето го съдиха в Пазарджик.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ивайло

    16 2 Отговор
    Аре стига с това Българина такъв и Българина незнам си какъв.Атентатите из Европа бяха дело на "европейци" и никой от България на каза нищо лошо за белгийци ,французи и т.н.Това е такъв "българин".Въобще няма нищо общо с някой истински Българин в Европа.Че обираме банкомати-да,че печатим фалшиви валути -да,че крадем коли -да.Но да ритаме жени така НЕ.
  • 18 Mercedes-Benz

    7 1 Отговор
    Да не е м.....ста или фес с български паспорт?!

    Коментиран от #19

  • 19 стоян георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Mercedes-Benz":

    тва кво променя?дали в нашите подлези тва не го правят чисти българчета след някоя и друга бира?особено са интересни ариицте от футболните агитки когато отбора им е загубил след несвирена дузпа.
  • 20 надали

    6 1 Отговор
    Много турчаля са ми се хвалили как бият жените си... "Ритах я, ей така, без нищо, да си прави сметката ако направи нещо"... Циганите - почти маймуни. Макар, че още не съм чувал мъжка маймуна да бие женска... Тук сигурно става въпрос за сводници и проститутки.
  • 21 Поклон на хитлер

    7 1 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ЧЕРНИ И С МУСТАЦИ
  • 22 Кольо

    6 0 Отговор
    Защо не се пробват в Саудитска Арабия да ритат така?:) Досега щяха да са осъдени и с отсечени ръце или крака...ама в ЕС може да си играят на воля:)

    Коментиран от #24

  • 23 Кюмюра

    0 9 Отговор
    Ехее, тоа я изрита кат тапа на шампанско!
  • 24 ната опо

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Кольо":

    В САрабия щяха да го дават за пример, защото там жената трябва да носи бурка и хиджаб, а тоя шут в гръбнака даже и е малко по техните закони! Щяха да го изкарат герой защитаващ ислямските традиции и целомъдрие пред влиянието на западната разврат!
  • 25 месара

    7 1 Отговор
    това връзва ли се с : българин да се наричам , първа гордост е за мен !? цигани и разни боклуци - престъпници и просяци ни излагат на всякъде по света - факт !!!
  • 26 Adi Dasler

    4 0 Отговор
    По маратонките ( ходачките ) ще ги познаете ...
  • 27 Васичка Атанасова

    7 1 Отговор
    ДОЛЕН ТИП
    ТОЙ ДА МИ ПАДНЕ
    ПОДЪЛ В ГРЪБ РИТНА МОМИЧЕТО
  • 28 гошо

    5 0 Отговор
    Крайно време е да се обясни на властите в станите от западна европа,че това са цигани,да родени в България,но ЦИГАНИ!!!!! Нека да не ни слагат под един знаменател Българи с тях!!!!! НА БАЙ М...Л НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИЛО ДЖЕБЧЙЙСТВОТО И СЕ ЯДОСАЛ И РИТНАЛ ГОРКАТА ЖЕНА!!!!
  • 29 крали марко

    4 0 Отговор
    кви българи бе, цигани са. И тоя дето рите жената и всички които са с него и за четиримата заслужават от немските ченгета бой, бой, докато не им счупят кокалите .
  • 30 на гости

    4 0 Отговор
    Какъв българин?! Това са от тия, пазарджишките цигани, пълно е от тях по гарата в Мюнхен, лежат по турски на земята и играят карти, а други мерят улиците все едно цяла Германия работи за тях. И аз ги мислех за бежанци и ги псувах, че нищо не правят, но като ги видях да се качват в един Форд Галакси с РА регистрация ми стана ясно какви са.
  • 31 Диди

    3 0 Отговор
    Днес казаха,че българина е бил бездомен.Няма ли някой да им дръпне един як бой по гол задник,че да не могът да седнат със седмици.Щом е бездомен,значи е и криминален,иначи как ще се изхранва.

    Коментиран от #32

  • 32 кънчев-бхк стояндеси

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Диди":

    Не така Диди, не така.Той и права съгънина.Той кат е съганин и я е ритнал да не е човек. Пък и тя не е била толерантна и не е била на една ръка от крака му и на всичкото отгоре е била сама и го е погледнала лоша. Сама си е виновна, какво като е херен расе.
  • 33 ккк

    2 0 Отговор
    Хванали съучастника на изрода и го пуснали??????
    Едно време по соца щяха да са събрали цялата група само за минути, тоя "българин" щяха да го пръснат от бой и щеше да си изпее и майчиното мляко.
    Немската полиция е толкова мекушава, че долните боклуци им се качиха на главите.
    Най-добре с оглед на престъпните наклонности всички цигани да бъдат депортирани от България в Индия, мисля, че там ще са си на място.
    Втората световна сме запазили евреите, но защо не сме си изчистили циганите, това е невероятна възможност, която е пропусната за поколения наред.
  • 34 123

    1 2 Отговор
    защо винаги обръщате нещата към циганите? защо трябва да е Хасан или Мехмед за да е направил това? Малко ли българи(нецигани) има способни на такива долни постъпки? Застанете на произволен булевард и пребройте за половин час колко вулгарни и неспазващи правилата шофьори ще преброите, каквито сме в колите, такива сме и извън тях. Българина винаги трябва да бъде най-големият тарикат.

    Коментиран от #35

  • 35 ккк

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "123":

    Ами, как да ти кажа, манталитет и народосихология, просто българинът не е способен на такива постъпки, да има много българи, особено по-младите поколения, които са способни на долни постъпки, но българина не е способен точно на таква постъпка.
    Жестокост и агресия без причина, просто така за удоволствие, няма как да стане, това е животиснко поведение и мислене, което е характерно за друг етнос, но не и за българския.
    Всеки етнос си има характерни особености, айде да не ти вадя доказателства, че няма да ми стигне мястото в страницата.
  • 36 Диди

    1 1 Отговор
    Този който ритна момичето е българин и е напуснал Германия.Полицията му знае името и го търсят.Тоя трябва да е толкова прост,за да мисли че ще избяга.Ще го върнат бързо в Германия.А за нас българите това е срамно. А сега да го потърсят чрез медиите в България,при положение ако там,да го опердашат яко и тогава да го предадат на германците.