14 Декември, 2016 11:50 2 325 0

Разбиха оранжерия с марихуана

  • разбиха-
  • оранжерия-
  • марихуана
Разбиха оранжерия с марихуана - 1
Снимки: МВР

След получен сигнал в ОД на МВР- Пазарджик и създадена организация от полицията и Окръжна прокуратура-Пазарджик, тази нощ на територията на промишлената зона в гр. Пазарджик е разкрита високотехнологична оранжерия, в която се отглежда марихуана.

Установени са две помещения, трудно достъпни, които са снабдени с климатични системи, специални лампи, предназначени за отглеждане на марихуана, колектори, изградена система за капково напояване, въздуховоди и въздушни филтри.

На място са открити засадени 506 броя растения от рода на конопа, както и 7 кг. изсушено вещество (марихуана).

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Пазарджик се провежда разследване за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества и за държане на съоръжения и материали за производство на наркотични вещества, както и за отглеждане на растения от рода на конопа в нарушение на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите.

До момента по реда на Закона за МВР са задържани две лица, заподозрени в отглеждането на растенията.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА